T-2 z novim predsednikom poslovodstva

Družba T-2 je na današnji seji skupščine družbenikov T-2 sprejela odstopno izjavo Saša Todorovića ter potrdila novo sestavo poslovodstva družbe.
Poslovodstvo družbe bodo sestavljali trije člani, mesto predsednika poslovodstva T-2 pa bo prevzel Vojko Šiler, ki je doslej v družbi T-2 vodil sektor za finance, nabavo in logistiko. Družba T-2 bo s svojimi lastniki in s poslovodstvom v sestavi Vojko Šiler, Jožef Zrimšek in Miroslav Štravs še naprej sledila strateškim načrtom, ki si jih je zadala ob prevzemu podjetja konec februarja 2012.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?