T-2 z novo ponudbo mobilnih paketov

Ljubljana, 7.3. 2011 - Pomladno prenovljena ponudba T-2 prinaša številne novosti. Med prvimi se predstavljajo mobilni paketi. Gre za kombinacije predzakupljenih enot, ki jih uporabnik koristi po svojih navadah in željah. Posebna ugodnost paketov so mobilni aparati že za od 1 EUR dalje.


Mobilni naročniški paketi so prilagojeni potrebam in navadam uporabnikov. Med seboj se razlikujejo po vključenih enotah pogovorov, SMS-ov, MMS-ov in količini prenesenih podatkov znotraj omrežja. Enota v primeru Mobilnih paketov T-2 pomeni minuto pogovora, poslani SMS ali MMS. S tem naročniku paketa, ne bo več potrebno puščati na računu neizkoriščenih ugodnosti. Posebnost paketov pa je tudi ugodna ponudba mobilnih aparatov, ki so na voljo ob sklenitvi naročnine in vezavi razmerja za 12 mesecev.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?