15 Sep 2015

T-2 z novo storitvijo Horizont

Enostavno shranjevanje in upravljanje dokumentov z možnostjo uporabe na različnih napravah. Omogočeno do 1 TB prostora v oblaku.

T-2 je danes svojim naročnikom ponudil novo storitev Horizont, ki v eni točki združuje aplikacije in nekatere T-2 funkcionalnosti, hkrati pa nudi možnost  shranjevanja in urejanja vsebin v oblaku.

V aplikacijo Horizont bodo odslej vključene: servisne strani, spletna pošta, tv2go, snemalnik, Avditorij, Poraba, pošlji SMS, eTelefon idr. Posebna prednost storitve pa je varen prostor za shranjevanje dokumentov (fotografij, video posnetkov, glasbenih vsebin ali drugih datotek). Te je možno enostavno urejati, aplikacija pa omogoča spremljanje vsebin na različnih napravah: pametnih telefonih, osebnih in tabličnih računalnikih ter televiziji. V okviru storitve Horizont, lahko najamete do 1 TB prostora za varno shranjevanje vsebin v oblaku.

»Storitev Horizont bo navdušila uporabnike, ki želijo izkoristiti vse prednosti konvergence. Prostor v oblaku je namenjen shranjevanju multimedijskih vsebin, z aplikacijo pa je te možno urejati in spremljati na vseh napravah. Če prikažemo s primerom: lahko uporabnik z mobilnim telefonom ustvari dopustniško fotografijo in jo z aplikacijo Horizont shrani v oblak, kjer jo lahko nekdo, ki je doma, praktično istočasno pogleda na T-2 televiziji.« pojasnjuje Janez Štravs, vodja razvoja na T-2. »Naročnikom ponujamo pakete, ki se razlikujejo po obsegu hrambe podatkov v oblak. V T3 in T4 paketih imajo naši naročniki že vključenih od 10 – 30 GB  prostora v oblaku, to pa je možno nadgraditi vse do 1 TB. Seveda pa menimo, da bo največja prednost storitve Horizont združevanje različnih tipov datotek na enem mestu in njihova uporaba na različnih napravah.« dodaja Štravs.
 
Več informacij: http://www.t-2.net/internet/horizont .

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam