T-2 z novo storitvijo Horizont

Enostavno shranjevanje in upravljanje dokumentov z možnostjo uporabe na različnih napravah. Omogočeno do 1 TB prostora v oblaku.

T-2 je danes svojim naročnikom ponudil novo storitev Horizont, ki v eni točki združuje aplikacije in nekatere T-2 funkcionalnosti, hkrati pa nudi možnost  shranjevanja in urejanja vsebin v oblaku.

V aplikacijo Horizont bodo odslej vključene: spletna pošta, tv2go, snemalnik, Avditorij, Poraba, pošlji SMS, eTelefon idr. Posebna prednost storitve pa je varen prostor za shranjevanje dokumentov (fotografij, video posnetkov, glasbenih vsebin ali drugih datotek). Te je možno enostavno urejati, aplikacija pa omogoča spremljanje vsebin na različnih napravah: pametnih telefonih, osebnih in tabličnih računalnikih ter televiziji. V okviru storitve Horizont, lahko najamete do 1 TB prostora za varno shranjevanje vsebin v oblaku.

»Storitev Horizont bo navdušila uporabnike, ki želijo izkoristiti vse prednosti konvergence. Prostor v oblaku je namenjen shranjevanju multimedijskih vsebin, z aplikacijo pa je te možno urejati in spremljati na vseh napravah. Če prikažemo s primerom: lahko uporabnik z mobilnim telefonom ustvari dopustniško fotografijo in jo z aplikacijo Horizont shrani v oblak, kjer jo lahko nekdo, ki je doma, praktično istočasno pogleda na T-2 televiziji.« pojasnjuje Janez Štravs, vodja razvoja na T-2. »Naročnikom ponujamo pakete, ki se razlikujejo po obsegu hrambe podatkov v oblak. V T3 in T4 paketih imajo naši naročniki že vključenih od 10 – 30 GB  prostora v oblaku, to pa je možno nadgraditi vse do 1 TB. Seveda pa menimo, da bo največja prednost storitve Horizont združevanje različnih tipov datotek na enem mestu in njihova uporaba na različnih napravah.« dodaja Štravs.
 
Več informacij: http://www.t-2.net/internet/horizont .

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?