11 Okt 2017

T-2 in zastopnik LG za Slovenijo Vama Trade nadgradila medsebojno poslovno sodelovanje

 

S predajo preko 70 mobilnih pametnih telefonov LG G6 za omrežne tehnike telekomunikacijske družbe T-2, ki na terenu po Sloveniji dnevno skrbijo za priklope strank in odprave morebitnih napak, sta danes družbi T-2 in Vama Trade nadgradili medsebojno poslovno sodelovanje.

 

Uradni zastopnik mobilnih telefonov LG za Slovenijo, družba Vama Trade Povšič & co., d. o. o., iz Nove Gorice, je na ta način zaposlenim v oddelku za montažo in vzdrževanje T-2 omogočil lažje in učinkovitejše komuniciranje ter posledično opravljanje delovnih nalog. Kot je ob tej priložnosti poudaril Gregor Štampohar, član poslovodstva T-2 za področje prodaje in marketinga, bo tovrstno sodelovanje, ki ga v prihodnje želimo še nadgraditi, zagotovo pozitivno vplivalo na še večjo učinkovitost in uspešnost dela, kar bodo preko svoje uporabniške izkušnje lahko občutili tudi uporabniki storitev T-2.

 

Za člane T-2 kluba so sicer mobilni telefoni LG G6 v beli, srebrni ali črni barvi, poleg več kot 1.200 drugih izdelkov in storitev, na voljo po ugodnih cenah tudi v T-2 klubu. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam