T-2 in zastopnik LG za Slovenijo Vama Trade nadgradila medsebojno poslovno sodelovanje

 

S predajo preko 70 mobilnih pametnih telefonov LG G6 za omrežne tehnike telekomunikacijske družbe T-2, ki na terenu po Sloveniji dnevno skrbijo za priklope strank in odprave morebitnih napak, sta danes družbi T-2 in Vama Trade nadgradili medsebojno poslovno sodelovanje.

 

Uradni zastopnik mobilnih telefonov LG za Slovenijo, družba Vama Trade Povšič & co., d. o. o., iz Nove Gorice, je na ta način zaposlenim v oddelku za montažo in vzdrževanje T-2 omogočil lažje in učinkovitejše komuniciranje ter posledično opravljanje delovnih nalog. Kot je ob tej priložnosti poudaril Gregor Štampohar, član poslovodstva T-2 za področje prodaje in marketinga, bo tovrstno sodelovanje, ki ga v prihodnje želimo še nadgraditi, zagotovo pozitivno vplivalo na še večjo učinkovitost in uspešnost dela, kar bodo preko svoje uporabniške izkušnje lahko občutili tudi uporabniki storitev T-2.

 

Za člane T-2 kluba so sicer mobilni telefoni LG G6 v beli, srebrni ali črni barvi, poleg več kot 1.200 drugih izdelkov in storitev, na voljo po ugodnih cenah tudi v T-2 klubu. 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?