T-2 znova ustavlja čas

S 16. decembrom so naročnikom televizijskih storitev T-2 na voljo nove funkcije TV časovnega zamika. Z njimi bodo lahko uporabniki sami soupravljali program, ki ga želijo spremljati. S funkcijo Premor, lahko prekinejo program, ki ga tisti trenutek gledajo in nadaljujejo ogled kasneje, s funkcijo Začni znova pa lahko spremljajo oddajo od začetka, čeprav že poteka. Posebno privlačna je funkcija Ponovitev, s katero si lahko ogledajo izbrane oddaje zadnjih 48 ur.


Vse funkcije TV časovnega zamika bodo na voljo obstoječim in novim naročnikom. Naročanje je enostavno in poteka iz domačega naslanjača preko TV vmesnika. Udobje upravljanja s časom bo na voljo po izjemno ugodni ceni, saj bo dodatni mesečni strošek za uporabnika za tiste, ki že imajo naročene tržne pakete T3 ali T4, 3 EUR, za ostale, ki naročajo storitev na novo, pa 4 EUR. Storitev prav tako ne predstavlja nobenih dodatnih sprememb opreme, ker deluje na obstoječi opremi, tako uporabnik razen naročnine nima nobenih dodatnih stroškov z vzpostavitvijo storitve. Funkcije TV časovnega zamika delujejo na standardni programski shemi, kar predstavlja nabor več kot 180 programov.

Nove funkcije, ki dopolnjujejo obstoječo funkcijo snemalnika, tako omogočajo:

  • Premor: s to funkcijo lahko živo predvajano sliko ustavimo in kasneje iz istega mesta nadaljujemo z gledanjem. Pri tem lahko sliko prevrtavamo in preskakujemo naprej in nazaj.
  • Ponovitev: omogoča predvajanje katerekoli izbrane oddaje iz zadnjih 48 ur.
  • Začni znova: v primeru, da smo zamudili pričetek priljubljene oddaje, se lahko s funkcijo Ponovitev v trenutku vrnemo nazaj na začetek oddaje, ki poteka v živo.


Navodila za uporabo IPTV vmesnika si lahko ogledate tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?