Technodrom – tedenske spletne oddaje o sodobnih tehnologijah

Sredi aprila smo na prenovljenih spletnih straneh začeli predvajati tedensko spletno oddajo Technodrom z Jonasom, kjer boste izvedeli vse o T-2 tehnologijah prihodnosti. Jonas vas bo tedensko obveščal o najnovejši ponudbi, najsodobnejših tehnologijah, najbolj legendarnih komunikacijskih mejnikih, odgovarjal bo na vaša vprašanja in vam izdal marsikatero skrivnost pri uporabi T-2 storitev.


V prvem Technodromu je bil razložen pojem konvergentnih storitev, v naslednjih tednih pa sledijo druge zanimive vsebine s področja televizije, mobilnih komunikacij, interneta, ... V Technodromih bo Jonas kmalu zastavljal tudi nagradna vprašanja, povezana s temami oddaj in nagrajeval pravilne odgovore. Vabljeni k ogledu in sodelovanju!

 

Povezava:

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?