Težave zaradi poplav postopoma odpravljamo

Tokratne poplave so povzročile škodo tudi na omrežju T-2. Večino napak smo že določili in jih postopoma rešujemo. Nekaj pa je tudi območij, kjer se voda še ni umaknila.


Uporabnike naprošamo, da napake in težave javljajo v naš klicni center. Naše ekipe so na terenu in manjše težave rešujejo sproti. Na večjih poplavnih žariščih, kjer so napake na omrežju večje, pa bo sanacija potekala dlje.

 

Vsem uporabnikom se zahvaljujemo za razumevanje.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?