TOP dogodki

Odlična ponudba za vse nogometne navdušence: s funkcijo TOP dogodki si lahko ogledate vse pomembne dogodke posameznih tekem za 3 dni nazaj.

Ko strastni nogometni navdušenci gledajo tekmo, je verjetno ena najhujših stvari, da jih nekaj zmoti in zamudijo pomembno priložnost ali celo gol. No, huje je le še to, da si tekme sploh nimajo časa ogledati.

V T-2 imamo odlično rešitev za takšne situacije: s časovno funkcijo TOP dogodki lahko z le nekaj kliki pregledate zamujeno.

S TOP dogodki, ki označuje vse pomembne trenutke tekme, vam bodo najpomembnejši trenutki nogometnih tekem na voljo še tri dni. Zaznamki na časovnici označujejo dosežene gole, pomembne priložnosti, nenavadne poteze, pa tudi sodniške odločitve ter rdeče kartone. Tako si lahko ogledate trenutke, ki ste jih zamudili, ali podrobno analizirate igro svoje najljubše ekipe. Zamujene, še raje pa dobro izkoriščene priložnosti, lahko predvajate večkrat in proučite okoliščine, ki so pripeljale do rezultata.

TOP dogodki so del redne ponudbe storitve TV Časovnih funkcij in označujejo najpomembnejše dogodke posameznih tekem. Na voljo za tekme Lige prvakov, italijansko LA ligo in tudi za vse tekme evropskega ali svetovnega prvenstva.

Kako deluje storitev?

Med ogledom programa, kjer se je odvijala tekma, poiščete nogometni dogodek in s funkcijo 'Začni znova' ponovno predvajajte tekmo. Med zaznamki na časovnici enostavno preskakujete z ukazom 'Preskok'. Ker pomembne trenutke tekme označujemo sproti, je ogled dogodkov možen že med tekmo v živo.

TOP dogodki so na voljo tudi vsem naročnikom T-2 televizije na mobilni televiziji T-2 tv2go. Storitev deluje enako, kot med ogledom na klasičnem televizijskem sprejemniku.

Če bi si želeli posnetke posameznih tekem shraniti za dalj časa, uporabite T-2 snemalnik. Posnetek, vključno z označbami pomemnejših dogodkov, bo ostal med vašimi shranjenimi vsebinami.  

Več o storitvi T-2 snemalnik lahko preberete na tej povezavi.

Da bodo TOP dogodki vedno pri roki, namestite tudi aplikacijo T-2 tv2go na vaš mobilni telefon ali tablico.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?