Top model meseca Samsung Galaxy J3

»Eleganten po naravi« so ga opisali pri proizvajalcu. Z modelom Galaxy J3 skušajo pri Samsungu v čim večji meri združiti oblikovanje in funkcionalnosti, saj kupci vse pogosteje povprašujejo po zmogljivih in lepo oblikovanih telefonih. Že na prvi pogled vas bo pritegnilo enakomerno kovinsko ohišje z odličnim oprijemom, brez izboklin za kamero in 5” HD LCD zaslon s tehnologijo PLS TFT. Tako je telefon pregleden, a ne prevelik za držanje v eni roki.

Štirijedrni procesor s hitrostjo 1,4 GHz vam bo omogočil gladko delovanje aplikacij, vgrajena baterija s kapaciteto 2400 mAh pa bo skozi cel dan zagotavljala dovolj energije tudi bolj zahtevnim uporabnikom. Skupna velikost pomnilnika znaša 16GB, delovni pomnilnik 2GB. Dodatno lahko pomnilnik razširite še z MicroSD kartico velikost do 256 GB. Kot večina sodobnih pametih telefonov, Galaxy J3 podpira uporabo 2 nanoSIM kartic ter omrežja 2G/3G/4G. Seveda pri Samsung niso pozabili tudi na Wi-Fi (le kaj bi brez njega) in lokacijske tehnologije (GPS, Glonass in Beidou). Obenem je vgrajena tudi podpora za različne pametne izdelke družine Gear.

Vsi, katerim je mobitel pomemben tudi kot fotoaparat, se boste razveselili glavne kamere z ločljivostjo 13MP in samodejnim ostrenjem. Sprednja kamera pa ima ločljivost 5MP in zaslonko F2,2. Obe kameri sta opremljeni z bliskavico, ki omogoča kakovostne posnetke tudi v slabih svetlobnih razmerah. Uporabniški vmesnik telefona omogoča tudi fotografiranje z eno roko. A bodite v vseh situacijah pozorni tudi na lastno varnost in ne fotografirajte v nevarnih situacijah.

Samsung Galaxy J3 vključuje tudi uporabo storitve Samsung Cloud za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov. V storitvi ima vsak uporabnik vključenih 15GB prostora. Prav tako je na telefonu varna mapa (kjer lahko hranite vsebine, do katerih razne vas nima dostop nihče drug) ter Dual Messenger z možnostjo dveh sočasnih uporabniških računov. Zahvaljujoč temu  lahko ločite svoje poslovne in zaseben klepete ter poskrbite za varnost vseh podatkov.

Velikost telefona znaša 143,2 x 703 x 8,2 mm, tehta pa 142 g. Galaxy J3 vsekakor ni pretežak in ga lahko nosite tudi v žepu. Zaradi zaščite je seveda priporočljiv ovitek. Telefon je na voljo v črni, modri in zlati barvi.

Samsung Galaxy J3
Top model meseca oktobra
Če načrtujete nakup novega mobitela in želite nekaj zmogljivega, a ne predragega, je Galaxy J3 pravi za vas. Ob koriščenju 3.000 točk znaša mesečni obrok v T-2 Klubu 4,5€ na mesec.
Zabava

Otroška zabava na Minimaxu

Pri T-2 naše najmlajše radi razvajamo z zabavnimi, poučnimi in razigranimi risankami ter otroškimi filmi, ki popestrijo večere cele družine. Program in videoteka Minimax vas popeljeta v nepozaben svet dogodivščin vaših najbolj priljubljenih risanih junakov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?