TV spored v vašem žepu

Družba T-2 je v sodelovanju s podjetjem Fora razvila aplikacijo T-2 spored, ki je namenjena uporabnikom Apple mobilnih naprav in ponuja aktivno spremljanje TV sporedov.


TV funkcije časovnega zamika, ki nam omogočajo, da sami upravljamo s časom, kdaj bomo gledali svoje priljubljene oddaje, so razlog, da ponovno več pozornosti namenjamo TV sporedom. Nova aplikacija nam omogoča aktiven pogled v spored, saj lahko z njo, preko mobilnih naprav, brskamo po celotnem T-2 EPG sporedu, iščemo programe in posamezne oddaje, primerjamo sporede, si nastavimo opomnik in druge funkcije, ki so že na voljo preko T-2 televizije in se dotikajo EPG sporedov.

Aplikacija je brezplačna, namesti si jo lahko vsak uporabnik iPhone, iPod touch in iPad naprav in je na voljo v kateremkoli mobilnem ali internetnem omrežju.

Link za nastavitev: http://itunes.apple.com/us/app/t-2-spored/id413642714?mt=8&ls=1

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?