17 Maj 2016

tv2go – ko imate televizijo vedno s seboj

Pametne naprave lahko ponudijo veliko zabave in so odličen vir za dostop do najaktualnejših informacij, vendar na njih vseeno ne morete spremljati televizijskega programa. No, pravzaprav naročniki televizije T-2 to lahko počnete! Z mobilno televizijo tv2go imate TV oddaje in filme vedno pri roki.

 

Kaj je mobilna televizija?

Kot že ime samo pove, je to pravzaprav televizija, ki ni nameščena le v dnevni sobi ali spalnici, temveč jo lahko poljubno prenašate s seboj. Vsak pametni telefon, tablični računalnik ali osebni računalnik lahko z aplikacijo tv2go postane mobilna televizija. Torej lahko po kateri koli od teh naprav spremljate televizijski program kjer koli v Sloveniji.

Medtem ko čakate v čakalnici pri zdravniku, se vozite z vlakom iz službe ali šole, čakate otroka na treningu ali preprosto, ko je televizor v dnevni sobi že zaseden, lahko vstopite v aplikacijo tv2go, izberete poljubni TV program in spremljate predvajanje v živo.

 

Ogled tudi za nazaj!

Če uporabljate TV časovne funkcije na televizorju, so vam na voljo tudi v aplikaciji tv2go. Oddaje in filme lahko začnete gledati od začetka, jih zaustavite ali si ogledate vsebine, ki ste jih zamudili v preteklih 72 urah.

 

Televizija za vse družinske člane

Običajno je tako, da televizor ves dan počiva neprižgan, zvečer pa se na kavču zberejo družinski člani z različnimi željami, kako preživeti čas pred zaslonom. Morda imate stroga družinska pravila, kdo izbira številke na daljinskem upravljalniku, a zagotovo je uporaba tv2go bolj prijazna.

Ob naročnini prejmete kodo, ki jo lahko uporabite na 3 različnih napravah – to pomeni, da lahko v istem trenutku štirje družinski člani gledajo vsak svojo oddajo ali film.

 

T-2 tv2go je na voljo v vseh omrežjih

Da bi lahko spremljali vsebine v aplikaciji tv2go, mora biti pametna naprava povezana z internetnim omrežjem. T-2 tv2go lahko spremljate v katerem koli internetnem omrežju v Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih. 

 

Popolnoma preprosto

Aplikacija tv2go je na voljo za naprave z operacijskim sistemom iOS in Android – vse, kar morate storiti, je to, da naročite uporabo tv2go pri vašem operaterju T-2, si naložite aplikacijo na telefon, tablico ali računalnik in vnesete naročniške podatke. In v vašem domu bo takoj več televizijskih zaslonov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam