tv2go s številnimi novostmi

T-2 je objavil novo različico aplikacije mobilne televizije tv2go, ki uporabnikom prinaša številne prednosti. Poleg predvajanja programov v visoki (HD) ločljivosti, lahko uporabniki T-2 tv2go zdaj preko telefona, tablice ali računalnika upravljajo s funkcijami snemalnika, spremljajo že izposojene vsebine iz videoteke in nastavljajo opomnike, ki opozarjajo na vseh napravah – na tv2go in TV vmesnikih.

Z novostmi postaja T-2 tv2go popolna alternativa hišni televiziji. Tako zdaj res ni več potrebe po družinskih prepirih, kdo bo kaj gledal. Če pogledamo praktični primer, novost omogoča, da lahko tudi med tem, ko ostali člani družine ne morejo odtrgati oči od Gorskega zdravnika, vi v miru pregledate spored in nastavite snemanje oddaj za prihajajoče dni. Pogledate do konca film, ki ste si ga sposodili v T-2 videoteki ali nastavite opomnike za vse vaše najljubše oddaje. Izbira se vam bo nastavila na vseh napravah in TV vmesniku. Ko vse zaključite, pa si lahko ogledate oddajo, ki ste si jo posneli prejšnji mecec, pa tega še niste utegnili. Vse to lahko počnete na vašem mobilnem telefonu, tablici ali računalniku v vseh slovenskih internetnih omrežjih.

Še nekaj podrobnosti o samih funkcijah:

Snemalnik na tv2go

Ob predstavitvah vsebin na posameznih TV programih lahko z uporabo gumba Posnemi nastavite snemanje izbrane vsebine. Posneta vsebina vam bo na voljo na tv2go in na TV vmesniku.

Videoteka

Videoteka je zdaj del funkcionalnosti aplikacije T-2 tv2go. S tv2go lahko torej pregledujete ponudbo videoteke, pogledate opise filmov in izbirate priljubljene. Preko tv2go pa si lahko ogledate filme, ki ste jih na vmesniku izbrali iz Videoteke.

Nastavitev opomnikov

Si želite ogledati oddajo, pa se bojite, da boste pozabili? Nastavite si opomnik.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?