Ujemite odločilne sekunde!

S storitvijo modri gumb do pomembnih dogodkov.

Športnih disciplin je veliko in potekajo po celem svetu. Radi bi si pogledali vse, žal pa nam delo, šola in prenosi tekem v živo v nočnih urah večkrat spremljanje onemogočijo.

Tudi letos imamo vsi športni navdušenci, profesionalci, trenerji in amaterji priložnost, da ujamemo vse odločilne sekunde naših favoritov. Vsak pomemben gol, skok, odlična priložnost in napeta tekma nas bodo počakali s storitvijo modri gumb – top dogodki.

Modri gumb najdete na vašem daljincu in po pritisku se vam na ekranu pojavi polje, kjer izberete posamezne dogodke in si jih pogledate kasneje. Za prikaz se lahko odločite tudi med tekmo in tako res natančno preverite ali je bila odločitev sodnika smiselna. Storitev je za naročnike časovnih funkcij brezplačna, ostali pa si jo lahko priskrbite z naročilom preko Horizonta, brezplačnega klica na 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?