Ukinjena HD kanala Pro7 HD in Sat1 HD

S 15.2.2008 sta zaradi take odločitve lastnika ProSiebenSat.1, ukinjena HD televizijska kanala Pro 7 HD in Sat 1 HD.
Ker je v Nemčiji na voljo le 150.000 gospodinjstev, ki lahko spremljajo HD kanale, so pri ProSiebenSat.1 sklenili, da se bodo bolj posvetili televiziji standardne ločljivosti v 16:9 formatu.

T-2 bo nadomestil oba brezplačna HD kanala z drugimi takoj, ko bodo na voljo. Pozno poleti bo pričel z rednim oddajanjem Arte HD, predvidoma jeseni pa bo na voljo tudi BBC HD za mednarodne gledalce. Prizadevali si bomo pridobiti omenjena HD kanala tudi v našo programsko shemo.

Povezavi:

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?