UPN obrazec tudi za eRačun

V mesecu januarju smo tudi pri uporabnikih storitve eRačun prešli na UPN obrazec, ki ob plačilu zahteva določene spremembe pri izpolnjevanju predloge položnice. Uporaba UPN obrazca zahteva dodatna vpisna polja in sicer kodo namena in prvi del reference.


Za kodo namena lahko uporabite OTLC ali OTHR, za prvi del reference pa SI12. BIC banke prejemnika pa je odvisen od bančnega računa banke, kamor nakazujete sredstva. V nadaljevanju si lahko ogledate pravilno izpolnjene UPN obrazce za plačevanje naših storitev.

 

Navodila za izpolnjevanje UPN obrazca

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?