Upniški odbor T-2 sprejel sklep o pričetku postopka finančnega prestrukturiranja družbe

Predstavniki upniškega odbora so potrdili sklep o spremembi osnovnega kapitala družbe T-2 zaradi izvedbe finančnega prestrukturiranja družbe. Dosedanjim lastnikom, v primeru realizacije prestrukturiranja in potrjene prisilne poravnave, vsi obstoječi deleži prenehajo.

 

Upniški odbor, ki ga sestavljajo predstavniki največjih upnikov družbe T-2, je današnjo sejo upniškega odbora sklical na podlagi 199a. člena ZFPPIPP. Člani upniškega odbora so soglasno sprejeli sklep o zmanjšanju osnovnega kapitala na poenostavljen način za namen pokrivanja izgube in sočasno povečanje osnovnega kapitala družbe z denarnimi vložki do višine enega milijona evrov.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?