Urejanje TV profila zdaj tudi preko računalnika

Uredite si seznam programov, ki jih spremljate z novo nadgradnjo programa T-2 Agent.


Program T-2 Agent uporabniki storitve Moj Avditorij dobro poznajo, saj ga uporabljajo za urejanje svoje glasbe, slikovnih albumov in dokumentov. Nova, nadgrajena različica (uporabniki si jo lahko brezplačno naložijo na svoje računalnike tukaj), pa poleg prej omenjenih omogoča tudi urejanje vrstnega reda programov izbranega profila uporabnika iz nabora radijskih in televizijskih programov.

Uporabnik si lahko po novem tako programe na profilu preko računalnika postavi v želen vrstni red, razvrsti po zvrsteh, jezikih, HD oz SD formatu. Prav tako so preko programa T-2 Agent na voljo nastavitve zaklepanja in preskakovanja programov.

Več informacij v navodilih za uporabo in poglavju Vprašanja in odgovori.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?