V okviru zakupljenih enot odslej tudi podatkovni prenos

Z oktobrom v T-2 uvajamo novost, da boste naročniki paketov, ki že vključujejo predzakupljene enote, lahko te koristili tudi za prenos podatkov – 1 enota bo namreč odslej tudi 1 MB podatkovnega prenosa.

Številni paketi v ponudbi T-2 vsebujejo predzakupljene enote. Te so namenjene minutam pogovorov in pošiljanju SMS oz. MMS sporočil v slovenskih omrežjih. S 1. oktobrom 2016 pa tudi podatkovnemu prenosu opravljenemu v omrežju T-2 ali omrežju operaterja, pri katerem ima T-2 sklenjeno nacionalno gostovanje. V primeru prenosa podatkov se enota porabi sorazmerno glede na količino prenosa podatkov (npr. 300kb = 0.29 enote). V primeru, da ima naročnik že vključene količine v paketu, se najprej črpajo vključene količine, šele nato pa vključene oziroma zakupljene enote.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?