09 Feb 2018

Vaš najljubši šport z vami v žepu - za nazaj ali v živo!

Pred vsakim športnim dogodkom si radi počistimo urnik in v miru pripravimo na tekmo. Obveznosti prestavimo na drugi dan, dogovorimo se s prijatelji, udobno namestimo pred TV sprejemnike in uživamo v naših navijaških ritualih.

Takšnih dni si želimo vsi, realnost pa je žal večkrat popolnoma drugačna. Priganjano nas nenapovedane obveznosti in zgodi se, da je zabavo potrebno prekiniti ravno, ko je najbolj napeto. Zamudimo odločilni gol, ne vidimo smučarja, ki je vožnjo končal na prvem mestu ali celo zgrešimo zmago svoje ekipe v zadnjih trenutkih tekme.

Gledanje tekme v živo je poseben dogodek – posnetki vseeno ne pričarajo enakega vzdušja.

V takih primerih vam je na voljo aplikacija T-2 tv2go, s katero si svoje favorite in odločilne sekunde pogledate v živo kar preko telefona. Odprete aplikacijo, izberete željeni program, priklopite slušalke in uživate.

Za tiste najbolj pridne, ki pa si ob delu ne morejo privoščiti ogleda tekme preko tv2go, pa jo lahko v prvem prostem trenutku pogledate tudi malo kasneje, saj aplikacija že vsebuje časovni zamik.

Aplikacija je za naročnike T-2 televizije brezplačna. Prijavite se in glejte vaš najljubši šport kjerkoli - za nazaj ali v živo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam