Veste, kaj vse vam omogoča portal T-2 Horizont?

Naročniki storitev T-2 ste zagotovo že slišali za portal T-2 Horizont. Če ste naročnik enega izmed paketov T3 ali T4, pa ga verjetno tudi uporabljate.

Kaj pravzaprav je portal T-2 Horizont?

  • vaš osebni oblak za shranjevanje
  • vaš naročniški profil za urejanje

Shranjevanje vsebin

Portal T-2 Horizont vam omogoča do 1 TB prostora za shranjevanje datotek, kot so fotografije, videoposnetki, glasba in druge vsebine, s katerimi ne želite obremenjevati spomina svojega računalnika ali želite imeti še varnostno kopijo pomembnih dokumentov. Horizont vam omogoča tudi to, da posnamete vsebine, ki se predvajajo na televiziji, in si jih ogledate, kadar koli želite. Tako si lahko ustvarite svojo filmsko zbirko.

Prednost shranjevanja v oblaku je v tem, da lahko do vsebin dostopate z različnih naprav – s telefona, računalnika, tablice, televizorja. Vse vsebine, shranjene na portalu T-2 Horizont, so z uporabo gesla dostopne samo vam.

Kjer imate povezavo do internetnega omrežja, lahko do vseh vsebin dostopate kadar koli in kjer koli. Tako lahko imate vedno pri sebi vse pomembne dokumente.

Naročniški profil

Svoje naročniško razmerje in uporabo storitev T-2 lahko preprosto upravljate kar iz domačega naslanjača. Do Horizonta lahko dostopate s TV vmesnikom, telefonom, tablico ali računalnikom in tam preverite na primer:

  • porabo zakupljenih enot v mobilni telefoniji
  • prenos podatkov mobilnega interneta
  • kapaciteto prostora za shranjevanje vsebin
  • katere TV programe imate naročene

Kaj potrebujete za uporabo?

Horizont je torej odličen uporabniški račun, ki vam obenem omogoča še shranjevanje vsebin v oblaku. Za uporabo potrebujete:

  • uporabniške podatke, ki ste jih prejeli ob sklenitvi naročniškega razmerja
  • internetno povezavo
  • eno izmed naprav: telefon, tablico ali računalnik, kamor si namestite aplikacijo, lahko pa dostopate tudi s TV vmesnikom
  • izbrano ustrezno velikost prostora za shranjevanje vsebin (izberete lahko do 1 TB!)
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?