Vse o naši televiziji

V nadaljevanju vam bomo postopoma predstavili funkcije T-2 televizije, ki jih morda še ne poznate. Uporabljate vse bližnjice na vašem daljincu?

S T-2 časovnim zamikom lahko vsebino prevrtite nazaj tudi med gledanjem oddaje v živo. Prav tako lahko vsebino preskakujete s prikazom slik, kot smo to najbolje navajeni pri gledanju youtuba.

Ste vedeli, da če vsebino ustavite na televiziji, z ogledom lahko nadaljujete na ostalih napravah točno tam, kjer ste z ogledom končali?
 

Naši navijači ujamejo vse gole, skoke in ostale pomembne športne dogodke. Modri gumb - vaš osebni VAR sistem.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?