Vstopite v Horizont!

Ste že razširili vaše obzorje in vstopili v T-2 Horizont. Dobrodošli!

Horizont je vstopna točka v vaš T-2 svet. V njem lahko enostavno dostopate do svoje elektronske pošte, upravljate svoje naročniško razmerje, spremljate svojo porabo na mobilni in stacionarni telefoniji… Te dni smo spremenili podobo vstopa v spletni portal Horizont, tako lahko tudi nenaročniki spoznate prednosti portala Horizont.

Še posebej pa vas vabimo, da uporabljate prostor v oblaku, ki ga imate lahko že vključenega kot naročnik nekaterih T-2 paketov. Naročniki novih T3 in T4 paketov imate že vključenega 10GB ali več prostora v oblaku, kamor lahko shranite fotografije, video posnetke in ostale elektronske dokumente.

Do njih pa lahko dostopate z vseh naprav, ki jih vključite v portal Horizont (televizija s T-2 vmesnikom, računalnik, tablice in mobilni telefoni).

Naj bodo vaši podatki na varnem, enostavno in pregledno dostopni! Uporabite portal Horizont.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?