Z odločbo Ustavnega sodišča stečaj družbe T-2 dokončno razveljavljen

Ustavno sodišče je z odločbo, ki jo je izdalo 22. marca 2017, razveljavilo sklep Višjega sodišča v Ljubljani, s katerim se je marca lani že v tretje neupravičeno začel stečajni postopek nad družbo T-2. Ustavno sodišče je s to odločbo dokončno potrdilo sklep ljubljanskega okrožnega sodišča z dne 22. junija 2015, ki je zavrnilo zahtevo za začetek stečajnega postopka nad T-2, kar pomeni, da so vsi sodni postopki zaključeni.

 

Zaradi več kršitev ustave in ob nezmožnosti izrabe drugega rednega ali izrednega pravnega sredstva so se na Ustavno sodišče po zaščito pred letom dni obrnili lastniki družbe T-2, ki so z argumenti dokazali, da so bile zahteve DUTB kot predlagateljice stečaja neutemeljene.

 

Vodenje družbe T-2 bo po predaji poslov s strani stečajne upraviteljice, ki jo je vodila od 4. marca 2016, znova prevzelo poslovodstvo na čelu z mag. Juretom Valjavcem.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?