05 Aug 2016

Z ostrim pogledom na športnike, tudi v žepu! – tv2go v HD

T-2 tv2go odslej s sliko v visoki (HD) ločljivosti. Na izbranih programih, ki jih podpira tv2go in oddajajo v HD ločljivosti.

Novost bo dobrodošla še posebej v času športnih prenosov, ki jih te dni prenaša RTV Slovenija na svojem drugem programu, ki oddaja v HD.

Odslej boste lahko uporabniki tv2go, ki ste obenem naročniki programske sheme XL HD, na svoji tv2go sprejemali sliko v visoki ločljivosti (HD). V okviru programske sheme tv2go boste lahko spremljali 12 programov v visoki ločljivosti, med drugimi RTV SLO 2, Kanal A, POP TV, OTO, Šport TV…

Sliko v visoki ločljivosti na tv2go lahko spremljate na vseh napravah, kjer uporabljate tv2go (tablica, telefon in računalnik). Prav tako boste na omenjenih programih lahko uporabljali vse prednosti TV časovnih funkcij – ustavitev, preskok in ponovitev posnetkov. Verjamemo, da smo s tem še posebej razveselili športne navdušence, ki bodo lahko večkrat pogledali svoje najljubše športne trenutke. Nikakor pa ne gre za zanemarit najmlajših gledalcev, tudi nekatere risanke bodo odslej v HD. In ne pozabite – vsebine lahko pogledate kar za 72 ur nazaj!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam