Z RAZVELJAVITVIJO SKLEPA O STEČAJU V T-2 DANES POTEKALA PRIMOPREDAJA POSLOV

Višje sodišče v Ljubljani je v svojem sklepu z dne 29. oktobra, včeraj objavljenem na spletni strani AJPES, razveljavilo sklep Okrožnega sodišča o začetku stečajnega postopka T-2. S tem je pritrdilo pritožbi dolžnika T-2 in njegovih družbenikov, podjetij Garnol, Gratel in Lokainvest, ki so uspeli dokazati, da je družba T-2 solventna in da so razlogi za njen stečaj neutemeljeni.
Družba T-2 od današnjega dne tako ni več v stečajnem postopku in že posluje pod normalnimi pogoji, kar bo omogočilo nadaljnje uresničevanje zastavljenih poslovnih ciljev. Poslovodstvo družbe je danes prevzelo posle od stečajne upraviteljice Danice Čuk in tudi opravilo primopredajo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?