Začetek motoristične sezone prinaša brezplačno drugo epizodo serije Moto GP

Vsi uporabniki T-2 televizije si lahko v T-2 videoteki brezplačno ogledate prvi in drugi del ekskluzivne serije Moto GP - Brez meja. Dokumentarna serija je prava poslastica za ljubitelje motociklizma, v kateri si lahko ogledate dogajanje v zakulisju prestižnega motociklističnega prvenstva.

Vstopite v zakulisje vrhunskega motociklizma, ene izmed najbolj priljubljenih športnih panog na svetu. Ekskluzivna serija Moto GP – Brez meja prikazuje požrtvovalno borbo za stotinke na skrajnih mejah človeških zmogljivosti in perfekcionizma tehnologije.

V 8 epizodah se bodo pred vašimi očmi odvrteli doslej najbolj skriti trenutki prvenstva sezone 2021, saj boste dirkače spoznali tudi zasebno. Videli njihove predpriprave za dirko in vstopili vstopili v svet nenehnega razvoja ter napredka vrhunske tehnologije. Več o seriji si lahko preberete na: https://www.t-2.net/moto-gp-brez-meja

Serija Moto GP – Brez meja je na voljo samo v T-2 videoteki. Ogled prve in druge epizode je za vse uporabnike T-2 TV brezplačen. Preostale posamezne dele serije si v nadaljevanju lahko ogledate z naročilom v videoteki za 2 € ali naročite komplet vseh nadaljevanj 8 delov za 9,99 €. Člani T-2 Kluba lahko unovčijo 500 točk in  sezono naročijo ugodneje za le 6 €.

Katere vsebine lahko gledate brez doplačil?

Poleg prve in druge epizode Moto GP - Brez meja si lahko brezplačno ogledate še veliko drugih vsebin, kot so vodene vadbe in jogapodkasti, aktualen TOP film meseca, prvo sezono slovenske drame Dualizem ter izobraževalne videe za učenje angleškega jezika English Club. Videoteka English Club bo brezplačno odprta do konca aprila, preostale vsebine pa bodo brezplačno na voljo še naprej.

Želimo vam prijeten ogled!

Zabava

Aprilsko razvedrilo na T-2 TV

Na Voyo prihaja težko pričakovani drugi del komedije Pr'Hostar. Nostalgiki si lahko ogledate legendarne jugo filme na programi Klasik, radovedneži bodo z zanimanjem spremljali nove epizode oddaj na programih Viasat, pravi bratski nepremičninski boj pa se bo pričel na HGTV. Ne spreglejte še novosti na programih HBO in na najnovejši platformi HBO Max. Prepričani smo, da bo prav vsakdo našel nekaj po svojem okusu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?