Zakaj je mobilna televizija odlična izbira?

Verjetno vsi poznamo tisti občutek, ko si nekaj želimo ogledati po televiziji, pa nismo doma ali si je nekdo drug že prej prisvojil daljinca. Ko ne pomaga niti podkupnina v obliki čokolade, se je treba pač sprijazniti, da se bo TV program odvrtel naprej brez nas.

K sreči obstaja odlična rešitev za vse takšne in podobne situacije – mobilna televizija. Predstavljamo vam 6 razlogov, zakaj je mobilna televizija dobra izbira za vsako gospodinjstvo. Pri T-2 mobilno televizijo imenujemo tv2go.

 1. Ni vam treba investirati v nakup dodatnega televizorja
  Mobilna televizija namreč poskrbi, da se vaš telefon, računalnik ali tablica lahko v trenutku spremenijo v dodaten televizijski zaslon. Medtem ko je naslanjač pred televizorjem v dnevni sobi že zaseden, lahko vi vklopite svoj zaslon in si ogledate program, ki vas zanima.
 2. Z enim uporabniškim paketom imate lahko štiri TV zaslone
  Dostop do storitve tv2go je omogočen kar s treh naprav na enkrat. To pomeni, da lahko hkrati tri osebe gledajo mobilno televizijo in vsaka lahko gleda svoj program. To je pravzaprav tako, kot bi imeli poleg televizorja še tri dodatne TV zaslone.
 3. TV program lahko spremljate tudi, ko ste zdoma
  Če kampirate ali dopustujete v sobi, kjer ni televizorja, preprosto vključite TV program na telefonu. Z gledanjem televizije si lahko krajšate čas tudi v neprijetnih situacijah, na primer v čakalnici pri zdravniku ali v bolniški sobi. Mobilno televizijo lahko na svojem telefonu, tablici ali računalniku gledate kjer koli na območju Slovenije, kjer imate dostop do internetnega omrežja.
 4. Ogled za nazaj ali film iz videoteke
  Na mobilni televiziji tv2go niste prisiljeni gledati le programa, ki se trenutno predvaja. S TV časovnimi funkcijami lahko vsebine spremljate tudi za nazaj, po novem pa lahko uživate tudi v filmih iz videoteke, enako kot si jih lahko ogledate na hišnem televizorju.
 5. Svobodno in udobno
  Gledanje video vsebin na telefonu ali tabličnem računalniku je lahko še bolj udobno, saj vam ni treba sedeti v naslanjaču, temveč lahko filme gledate v postelji ali celo na ležalniku na balkonu ali vrtu.
 6. Preprosta uporaba
  Aplikacija tv2go, ki jo namestite na računalnik ali pametno napravo, je povsem preprosta za uporabo. Pregleden seznam TV programov in jasno označene funkcije ogleda za nazaj, snemalnika ali videoteke, poskrbijo, da je uporaba mobilne televizije preprosta za vse gledalce, tako najmlajše kot tiste malo starejše.

Če še ne uporabljate mobilne televizije, je to zagotovo najboljši in najugodnejši način, da v svojem domu zagotovite dodatne TV zaslone in poskrbite za zadovoljstvo vseh družinskih članov.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?