27 Jul 2016

Združite storitve T-2 s storitvami Elektro energije

 
Katere ugodnosti nudi Elektro energija?
Elektro energija nudi gospodinjskim odjemalcem, naročnikom storitev T-2 in Elektro energije dodatni popust Sinergija partnerji vezan na izbrano oskrbo z električno energijo ali oskrbo z zemeljskim plinom. Odjemalec se lahko odloči samo za oskrbo z električno energijo ali samo za zemeljski plin, lahko pa tudi za oba produkta, ter s tem pridobi dodaten 1 % popusta na izbrano ceno oskrbe z električno energijo in /ali zemeljskega plina.

Za skupno akcijo »Sinergija partnerji T-2« Elektro energija nudi:

  • poseben paket elektrike »Sinergija partnerji T-2« z zagotovljeno nespremenjeno ceno elektrike za 12 mesecev, in sicer VT 0,06437 €/kWh, MT 0,03566 €/kWh oz. ET 0,05498 €/kWh (vse cene so brez DDV)
  • in/ali poseben paket zemeljskega plina »Sinergija parnerji T-2« po zajamčeni ceni 0,32660 €/Sm3 brez DDV, ki velja za vse odjemalce zemeljskega plina s predvideno letno porabo do 30.000 Sm3.
Ob prilagoditvi ponudbe lahko pridobite še dodatne ugodnosti. Več informacij na: Elektroenergija.
Katere ugodnosti nudi podjetje T-2?
T-2 svojim obstoječim naročnikom trenutno nudi ugodnosti v sklopu T-2 Kluba in jim ne nudi možnosti vezave in znižanja mesečne naročnine. Za akcijo »Sinergija partnerji T-2«  T-2 naročnikom nudi:
  • obstoječim T-2 naročnikom, ki postanejo novi gospodinjski odjemalci Elektro energije, dodatnih 50 točk/mesec na njihov račun v T-2 Klubu
  • novim naročnikom, ki so že odjemalci Elektro energije, dodatnih 50 točk/mesec na njihov račun v T-2 Klubu in dodaten 5% popust na osnovno paketno mesečno naročnino in enako novim naročnikom T-2, ki hkrati postanejo novi gospodinjski odjemalci Elektro energije v času trajanja poslovnega sodelovanja med T-2 in Elektro energijo,
  • obstoječi T-2 in obstoječi EE dodatnih 50 točk/mesec na njihov račun v T-2 Klubu.
Ponudbo lahko naročite preko spletne strani - naročilnice, servisnih strani, v eni izmed naših poslovalnic in preko klicnega centra, ki vam je na voljo 24 ur na dan 080 64 64!
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam