Že imate svoj oblak?

Čeprav storitve v oblaku obstajajo v našem vsakdanjem življenju že vrsto let, se morda tega ne zavedamo vedno. Pravzaprav je vse, kamor shranjujemo svoje vsebine in jih delimo z drugimi, oblak. Naj bo to Facebook, Instagram, Picasa, YouTube, Dropbox ali oblaki, kot so T-2 Horizont, iCloud, Google Drive itd.

Več prostora za shranjevanje

Uporaba prostora za shranjevanje v oblaku običajno omogoča več prostora, kot ga imamo na osebnem računalniku. Različni ponudniki omogočajo izbiro različnih kapacitet, sami pa se odločite, koliko prostora je dovolj za vas. V oblaku T-2 Horizont lahko uporabite do 1 TB prostora.

V oblaku lahko shranite fotografije, videoposnetke, pomembne dokumente – kar koli, do česar želite dostopati z različnih naprav ali preprosto deliti z drugimi.

Preprosta dostopnost

Vsebine, ki so shranjene v oblaku, ne zasedajo prostora na vašem računalniku, temveč so shranjene na strežnikih ponudnikov gostovanja v oblaku. Za dostop do vsebin potrebujete internetno povezavo in do shranjenih datotek lahko dostopate kadar koli in kjer koli. Vsebine so običajno dostopne tudi z drugih naprav, na primer pametnega telefona, tablice, televizorja itd.

Vsebine shranite na svojem uporabniškem računu in lahko do njih dostopate z geslom, večina oblakov pa omogoča tudi deljenje vseh ali posameznih vsebin z drugimi uporabniki.

Portal T-2 Horizont je več kot le oblak

Portal T-2 Horizont je storitev, ki jo lahko uporabljajo naročniki T-2 in ni namenjen samo shranjevanju lastnih datotek. Na Horizont lahko posnamete tudi vsebine, ki se predvajajo na televiziji in jih želite gledati pozneje.

Horizont omogoča tudi upravljanje vašega naročniškega razmerja – na portalu lahko naročite nove storitve T-2, preverite porabo, povečate obseg prostora za shranjevanje po želji, celo do 1 TB itd. Do Horizonta lahko dostopate s televizorja, računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?