Optika (FTTH)

Optično omrežje (FTTH – Fiber to the Home) omogoča izjemne internetne hitrosti. Podatki, ki jih prenašamo po internetu, so vse obsežnejši in za udobno uporabo interneta je dobro izbrati hitrejšo povezavo. Spletne strani in aplikacije vsebujejo veliko večpredstavnih vsebin: fotografije, ki jih ustvarjamo in pošiljamo po e-pošti, so večje, kot so bile pred leti – vse to so razlogi, zakaj je smiselno uporabljati hitro povezavo. Z izbiro optičnega omrežja bo zmogljivost prenosa podatkov večja in omrežje bolj stabilno. Izbirate lahko med različnimi hitrostmi glede na zahteve, ki jih imate pri uporabi interneta. T-2 omogoča storitve po svojem optičnem omrežju ali po optičnem omrežju Telekoma Slovenije.

Internet

(Mbit/s)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque nisi, voluptatum laudantium labore blanditiis dolorum quas porro quae. Ratione nemo aut recusandae voluptates hic, facilis consequuntur optio nihil dignissimos placeat.

 • ­Hitrosti interneta do 100/20 Mbit/s na optiki ali do 20/10 Mbit/s na VDSL**
Informativni izračun
 • Internet
  do 100 Mbit/s - 20 Mbit/s
 • Televizija
  Programska shema M
 • Telefonija
  2 telefonska priključka
Dodatno
 • Programska shema L
 • HBO on demand
 • Programska shema L
 • HBO on demand
Prikaži vse
Skupaj z dodatki
Dve leti -25%**10,49EURna mesec

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?