Oranžni Midi: 20 GB že za 4,99€ na mesec

Mobilna naročnina sedaj še ugodneje

Izberite paket Oranžni Midi in izkoristite 50% popust, ki velja ves čas dvoletne vezave. Vašo številko lahko prenesete od drugega operaterja ali sklenete naročniško razmerje za novo mobilno številko. Akcija velja do preklica.

Zakaj Oranžni Midi?

Za dnevno uporabo telefona kot so klici, sporočila, pregledovanje pošte in brskanje po spletu, izberite Oranžni Midi. Poleg 20 GB prenosa podatkov paket vključuje 3000 minut pogovorov in SMS ter MMS sporočil.

Za naročilo novega mobilnega paketa nas lahko pokličete na številko 064 064 064, nam pišete na info@t-2.net ali se oglasite v najbližji poslovalnici.

Izberite še nov mobilni telefon

Poleg ugodne dvoletne naročnine lahko v kompletu uživate še z novim telefonom Huawei P40 Lite, ki ga v T-2 Klubu po akcijski ceni dobite že za 8 € na mesec.

Huawei P40 Lite odlikuje izjemno hitro polnjenje z močjo 40 W in zmogljivo baterijo s kapaciteto 4200mAh. Na zadnji strani najdemo kar štiri odlične kamere: glavna z ločljivostjo 48 MP, ultra širokokotna z 8 MP in dve z 2 MP - ena za makroposnetke posnetke, druga pa služi kot senzor globine.

Za odklepanje naprave je na voljo čitalec prstnih odtisov na strani telefona, tokrat integriran kar v gumbu za vklop, ali prepoznava obraza s pomočjo sprednje kamere.

Aplikacije so na voljo v AppGallery, ki je uradna Huaweijeva platforma aplikacij.

Naročite v T-2 Klubu

Opombe

Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki sklenejo Aneks k naročniški pogodbi, s katerim pridobijo popust (50% za 24 mesecev ali 100% za 12 mesecev) na osnovno mobilno naročnino mobilnega paketa Oranžni Midi ter se obenem zavežejo naročniško razmerje za mobilne storitve ter morebitne stacionarne storitve ohraniti v veljavi za obdobje 24 mesecev. Po izteku akcijskega obdobja se obračunava redna cena paketa po vsakokratnem veljavnem ceniku. Akcija velja le za naročilo novega mobilnega paketa, in sicer le kot samostojno storitev (ne v okviru stacionarnega paketa). Mobilni paketi Oranžni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih, zanje pa veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politika poštene uporabe, dostopni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?