T3 GIGA

Prava izbira, če potrebujete hiter in zanesljiv internet, ugodno telefonijo, bogat TV program s programi HD in prostor za shranjevanje datotek in posnetih filmov v oblaku T-2 Horizont.
Že od 27,74 EUR na mesec Redna cena: 36,99 EUR

T3 GIGA prinaša brezžični internet hitrosti 20/10 Mbit/s, v 20 GB prostora v oblaku T-2 Horizont pa lahko shranite veliko filmov, glasbe in drugih vsebin. Izberete lahko stacionarno ali mobilno telefonijo in znotraj omrežja T-2 kličete brezplačno. Paket vključuje tudi programsko TV shemo S s 50 slovenskimi programi, izbrani tudi v HD ločljivosti.

Za nove naročnike: akcija dve leti, 25 odstotkov popusta!

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

20 Mbit/s - 10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 10/2 Mbit/s

 • 20 Mbit/s - 10 Mbit/s

 • Brezžični internet

Televizija

Paket S 55+ programov X
Osnovno Veliko
 • Programski paket S

  Naročnina na TV storitve s 50+ programi (tudi v HD).

 • tv2go

  Mobilna televizija

 • TV vmesnik

  Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija - 25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. T-2 si pridržuje pravico do zavrnitve naročila, če izvedba širokopasovnega dostopa zaradi tehničnih omejitev linije pri­ naročilu ne bo mogoča. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.

Informativni izračun
 • Internet
  20 Mbit/s - 10 Mbit/s
 • Ostalo
  Horizont 20 GB
 • Telefonija
  ­Osnovni mobilni paket XS
 • Televizija
Akcijska cena paketa
27,74EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava na 24 mesecev - 24 mesecev 25% popusta 27,74EURna mesec 36,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam