T3 GIGA

Prava izbira, če potrebujete hiter in zanesljiv internet, ugodno telefonijo, bogat TV program s programi HD in prostor za shranjevanje datotek in posnetih filmov v oblaku T-2 Horizont.
Že od 27,74 EUR na mesec Redna cena: 36,99 EUR

T3 GIGA prinaša brezžični internet hitrosti 20/10 Mbit/s, v 20 GB prostora v oblaku T-2 Horizont pa lahko shranite veliko filmov, glasbe in drugih vsebin. Izberete lahko stacionarno ali mobilno telefonijo in znotraj omrežja T-2 kličete neomejeno brezplačno. Paket vključuje tudi 130+ radijskih programov in TV funkcionalnosti (spored, Avditorij, Videoteka). Dopolnite pa ga lahko z naročilom programske sheme po vašem izboru.

 

V akciji "Kdaj, če ne zdaj" lahko T-2 storitve 2 meseca preizkušate brezplačno!*

 

 

Preglejte paket in ga prilagodite svojim potrebam

 

Storitve, ki jih že vključuje izbrani paket, so prikazane v Informativnem izračunu. Po želji jih lahko dopolnite, da bo sreča popolna in paket ravno pravi.

 

Internet

20 Mbit/s - 10 Mbit/s X
Osnovno Veliko

xDSL do 10/2 Mbit/s

  • 20 Mbit/s - 10 Mbit/s

  • Brezžični internet

Televizija

Izberite programsko shemo po vaši meri X
Osnovno Veliko
  • tv2go

    Izberite mobilno televizijo in imejte TV vsebine vedno s seboj. Na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku. 70+ TV programov in možnost časovnega zamika.

  • Dostop do TV funkcionalnosti

    Paket omogoča uporabo številnih TV funkcionalnosti– spored, snemalnik, Avditorij, dostop do T-2 Videoteke. Prav tako že vključuje 130+ radijskih programov

  • TV vmesnik

    Vmesnik za spremljanje TV programov (tudi v HD).

Prikaži vse

Telefonija

1 Priključek X
Osnovno Veliko

Horizont

Cena1,00EURna mesec

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite kontaktno številko 064 064 064.

Informativni izračun
  • Internet
    20 Mbit/s - 10 Mbit/s
  • Ostalo
    Horizont 20 GB
  • Telefonija
    ­Osnovni mobilni paket XS
  • Televizija
Akcijska cena paketa
27,74EUR*
Skupaj z dodatki
Vezava 24 mesecev - preizkusno obdobje 2. mesecev + 12 mesecev 25% popust 27,74EURna mesec 36,99
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam