Pikseliraj se in ustvari svoj NFT!

Kako je videti tvoj obraz s filtri, itak že veš! Ti in vsi tvoji Instagram frendi. Pa veš, kako izgleda v pikslih? Ustvari svoj pikseliran selfie!

Filtri so out in piksli so in!

Ustvari svojo pikselirano podobo, z malo sreče pa lahko prejmeš WASUP, Blouetooth zvočnik Flip 5 ali novi mobilni telefon Xiaomi 12!

Ker je piksel v trendu, T-2 pa tudi, lahko dobiš še: unikaten NFT s svojo podobo. Brezplačno! =)

A ni to fantastično?!

Vse, kar moraš storiti, je:

1. Naloži svoj selfie in klikni na gumb »PIKSELIRAJ«.

2. Izberi najbolj kul dodatke in jih s klikom dodaj na fotografijo.

3. Vpiši svoje podatke in ... voilà, tvoja fotka je dodana v spletno galerijo!

4. Če želiš prejeti tudi unikatni T-2 NFT, spodaj vpiši naslov svoje digitalne denarnice in jo poveži s spletno stranjo.
*Če je še nimaš, si oglej navodila, kako naložiti digitalno MetaMask denarnico in jo povezati s spletno stranjo.

Na svetu je že več kot 360.000 NFT-jev. Boš med njimi tudi ti? Ustvari svojega s pomočjo spletnega konfiguratorja in vstopi v splet 3.0. 

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je NFT?

NFT je ključ do metasveta. Kratica pomeni nezamenljivi žeton (Non-Fungible Token) in označuje edinstven digitalni dokaz pristnosti in lastništva digitalnih vsebin, s katerimi se lahko trguje na tehnologiji veriženja blokov (blockchain). Vsak NFT namreč vsebuje pametno pogodbo, v kateri so zapisani izčrpni metapodatki, ki omogočajo delovanje žetona.

Kako lahko uporabim svoj NFT?

NFT-je se uporablja kot dokaz lastništva, v zbirateljske namene, kot digitalne dobrine (npr. digitalna oblačila) ali investicijo. Prodamo jih lahko na NFT tržnicah, kot je na primer OpenSea, ki delujejo kot nekakšne borze – glede na povpraševanje lahko spremljamo vrednost posameznega NFT-ja.

Zakaj bi imel svoj NFT?

Razlogov za lastništvo NFT žetonov je več. 1.) Ker ne obstajata niti dva enaka, so edinstveni – in z njimi tudi ti. 2.) Poleg tega so še vedno redkost, zaradi česar so zelo priljubljeni in njihova vrednost raste. 3.) NFT žetona ne moreš razdeliti na manjše dele, kar pomeni da si lastništva ne moraš deliti in si ekskluzivni lastnik! 4.) Nekateri NFT žetoni imajo posebno uporabno vrednost (utility), ki ti prinese hude nagrade, ki jih ne moreš dobiti nikjer drugje.  

Ali ima T-2 NFT uporabno vrednost?

T-2 NFT pikseliran selfie je prvi iz serije nezamenljivih žetonov družbe T-2 in ne vključuje utilityja (uporabne vrednosti). Njegova vrednost je izobraževalne narave, saj je cilj celotne komunikacijsko-promocijske kampanje približati NFT tehnologijo uporabnikom. T-2 nezamenljivi žetoni imajo torej zgolj zbirateljsko funkcijo in so namenjeni tistim, ki si želijo postati lastniki (svojega) pikseliranega selfija.

Medtem pa ekipa T-2 že snuje nove NFT projekte in razmišlja, kako ta novi svet tehnologije popeljati na višji nivo, tako v smislu uporabnosti kot tudi vrednosti.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?