Podatkovni prenos Hrvaška

Neomejen prenos podatkov na Hrvaškem le za 9,99 € na mesec. Tudi na službeni poti ali dopustu lahko poceni uporabljate internet ter ste vedno v stiku strankami in na tekočem z dogajanjem v podjetju.
Že od 9,99 EUR na mesec

Paket vključuje neomejen prenos podatkov v omrežju TELE2 Hrvaška. Do 1 GB podatkov lahko prenesete brez omejitve hitrosti, nadaljnji prenos pa je omejen na hitrost 64 Kbit/s.

Vklop/izklop storitve

Vklop storitve:

Izklop storitve:

Posebni pogoji storitve neomejenega prenosa podatkov iz omrežja TELE 2 Hrvaška

*Naročnina se obračuna za celo obračunsko obdobje, ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve. Vključene količine veljajo v okviru enega obračunskega obdobja. Obračunski interval je 1 KB. Do prenesene količine podatkov 1 GB iz omrežja Tele 2 Hrvaška se hitrosti prenosa podatkov ne omejuje, po preneseni količini 1 GB v enem obračunskem obdobju se hitrost prenosa podatkov omeji na 64 kbp/s. SMS za vklop in izklop storitve se zaračuna po ceniku. Pogoj za naročilo storitve neomejenega prenosa podatkov iz omrežja Tele 2 Hrvaška je sklenjeno naročniško razmerje za kateri koli T-2 mobilni pogovorni paket. Naročnina je permanentna in velja do preklica oz. do 30.6.2017.V primeru izklopa storitve bo storitev ostala vklopljena do konca meseca.

  • 24-urna podpora in pomoč naročnikom.

    24-urna podpora in pomoč naročnikom.

  • Največje optično internetno omrežje v Sloveniji.

    Največje optično internetno omrežje v Sloveniji.

  • Najbolj zadovoljni naročniki.

    Najbolj zadovoljni naročniki.

Preverite ponudbo

Novice in ugodnosti

Top dogodki nogometnih tekem so vam odslej dostopni s pritiskom na modri gumb vašega daljinskega upravljalca. Na vseh tekmah lige prvakov, tekmah slovenske reprezentance idr.
Televizija

26. Sep 2016

Z modrim gumbom do TOP DOGODKOV

Ste nogometni navdušenec? Ste zamudili gole zadnje tekme? Nič lažjega. Prevrtite program nazaj na tekmo,... Preberi več

Z upoštevanjem preprostih nasvetov lahko poskrbite, da boste internet varno uporabljali. Preverite, kaj lahko stori vsak uporabnik interneta sam.
Internet

23. Sep 2016

Poskrbite za varno uporabo interneta

Koliko dobrega je v zadnjih desetletjih v naša življenja prinesel internet, se zavedajo predvsem tisti, ki so... Preberi več

September se preveša v svojo drugo polovico in televizijske postaje se vračajo v stalne tirnice z novimi jesenskimi programskimi shemami. Kaj nam ponujajo letos? Še vedno bomo trpeli z junaki najrazličnejših resničnostnih šovov, katerih rutino bodo krhali zapleti v nadaljevanjkah domače produkcije, seveda pa bo na voljo široka paleta filmske produkcije.
Na TV zaslonih

15. Sep 2016

Jesen je čas za televizijo

September se preveša v svojo drugo polovico in televizijske postaje se vračajo v stalne tirnice z novimi... Preberi več

Pridružite se zadovoljnim naročnikom!

Za svoje naročnike skrbimo s kakovostnimi storitvami, ugodnimi naročniškimi paketi in podporo, kadar jo potrebujejo. Pridružite se nam.

Pokličite
Glasovni klic >Video klic
Klepet
Pišite nam