Poslovanje T-2 Kluba ob posebnih okoliščinah

Poslovanje T-2 Kluba ob posebnih okoliščinah

Člane T-2 kluba obveščamo, da smo se tudi v T-2 klubu prilagodili in preselili svoje delo v domače pisarne, kjer se bomo še naprej trudili, da bodo nakupi potekali nemoteno. Naročila je možno izvesti le preko spleta, dostava pa bo potekala normalno, dokler bo Pošta Slovenije zagotavljala svoje storitve.

Pripravili smo povzetek pogostih vprašanj in odgovorov, ki vam bodo v času izrednih razmer koristili za lažje poslovanje z nami.

V: Kako bo potekalo naročilo in izvedba naročil v T-2 Klubu?

O: Vsa naročila v T-2 Klubu bodo potekala nemoteno. Naročene izdelke bomo pošiljali po pošti, dokler bo Pošta Slovenije zagotavljala svoje storitve.

V: Kako poteka plačilo izdelkov oz. plačilna metoda v tem obdobju?

Naročilo izdelkov s prevzemom v poslovalnicah zaradi zaprtja trenutno ni mogoče. Plačilo lahko naročniki opravijo preko spleta z obročnim odplačilom ali plačilom v enkratnem znesku s kreditno kartico.

V: Želite nadgraditi internetno hitrost ali naročiti dodaten televizijski paket in vas zanima, ali je v trenutni situaciji to mogoče?

O: Vsa naročila nadgradenj T-2 storitev potekajo nemoteno. TV paketi in internetne hitrosti se ob naročilu samodejno vklopijo, izjema so le nekatere internetne hitrosti, pri katerih je za njihov vklop potrebna menjava modema. V tem primeru lahko naročilo še vedno oddate, potreben pa bo obisk omrežnega tehnika, ki bo zamenjal opremo. T-2 omrežni tehniki upoštevajo vse priporočene smernice NIJZ in bodo vstopili v vaše prostore z vso zaščitno opremo ter opravili delo strokovno, profesionalno in v najkrajšem možnem času.

V: Vas zanima, kdaj bo naročeni izdelek dostavljen?

O: Izdelki, ki so na zalogi, bodo odpremljeni kot običajno, dostava pa bo potekala normalno, dokler bo Pošta Slovenija zagotavljala svoje storitve.

V: Kako poteka vročitev paketov v času epidemije?

O: Spremenjene razmere zaradi ukrepov preprečevanja virusa vplivajo tudi na poslovanje Pošte Slovenije, zato so za zaščito prejemnikov paketov in njihovih zaposlenih sprejeli določene ukrepe. Pakete bodo nemoteno dostavljali, spremeni se le način prevzema paketa, ki ne vključuje fizičnega kontakta pri prejemu pošiljke. S Pošto Slovenije se boste lahko dogovorili, da prevzamete paket na dogovorjenem mestu (npr. pri vhodu v stavbo, pred garažo ipd.), primopredaja paketov pa bo potekala izključno na prostem. Žal pa v tej situaciji paketov, ki imajo označeno storitev dostave z vnosom, ne bodo izvajali, lahko pa se boste še vedno poskušali dogovoriti za drugačen prevzem pošiljk.

V: Kako poteka v tem času uveljavitev garancij ali stvarnih napak?

O: Za uveljavljanje garancij vas prosimo, da izdelek posredujete preko Pošte Slovenije na pooblaščeni servis, kontaktne podatke katerega lahko najdete na https://www.t-2.net/pooblasceni-servisi. Prosimo vas, da ob posredovanju izdelka dodate ustrezno izpolnjen obrazec, z vašimi podatki in podatki o napravi, ter nam kopijo le-tega posredujete na naš naslov info@t-2.net. V primeru prijave stvarne napake, vas prosimo, da izdelek skupaj z obrazcem posredujete na naslov Brnčičeva 41, 1000 Ljubljana. Zahtevki z naslova garancije in stvarne napake bodo obravnavani tudi v primeru prejema lastnoročnih dopisov, ki bodo vsebovali podatke, navedene na obrazcu.

Kljub spremenjenim razmeram se bomo v T-2 Klubu skupaj z dostavno službo potrudili, da boste naročene izdelke prejeli v čim krajšem času in na način, ki zagotavlja varen prevzem.

Najbolj pogosta vprašanja o ostalih T-2 storitvah pa boste našli tukaj.

 

Prijeten nakup!

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?