Remade iPhone

Veliko več kot obnovljen telefon. Remade iPhone pomeni izbiro visoko zmogljivega in okolju prijaznega pametnega telefona po najboljši ceni.

Varovanje okolja in ohranjanje neobnovljivih naravnih virov sta vse bolj pomembni temi našega vsakdana. Prekomerno potrošništvo je botrovalo k temu, da kot posamezniki pridelamo več kot 7 kg e-odpadkov na račun elektronike z napravami kot so računalniki in mobilni telefoni.

Na svetu letno pridelamo več kot 50 milijonov ton tako imenovanih e-odpadkov, kar 7,2 kg na posameznika.

Prav s to mislijo so se na svojo poslovno pot podali v podjetju Remade. Specializirani so za obnovo potrošniške elektronike, predvsem telefonov iPhone. Poslanstvo podjetja je podaljšati življenjsko dobo iPhonov na odgovoren ter trajnosten način, okolju pa nudijo tudi prijazen pristop k visoko-tehnološki industriji in trdno verjamejo v krožno ekonomijo.

V podjetju Remade rabljene aparate odkupijo, jih temeljito pregledajo in prenovijo. Posebno pozornost namenijo zamenjavi originalne baterije z novo Remade baterijo, katera je certificirana s strani neodvisnega laboratorija. Vsak obnovljen telefon mora pred prodajo tudi skozi temeljit pregled in nadzor kakovosti.

Iphone, obnovljen s strani Remade, je estetski, funkcionalen in varen za uporabo.

Izbira Remade iPhone pomeni odločitev za visoko zmogljiv pametni telefon po najboljši ceni in na način, ki je okolju prijazen. Z nakupom aparata, ki je bil obnovljen s strani Remade, poskrbite za naravo. Vsak Remade iPhone pomeni prihranek izpusta CO2 in zaščito neobnovljivih naravnih virov. Tako poleg tega, da prihranite, zmanjšate svoj okoljski odtis in pomagate ohranjati naš planet.

Dolžnost vseh nas je zagotoviti, da so naše navade trajnostne in v skladu z varovanjem narave. Reciklaža je le en izmed načinov, kako biti bolj ekološko naravnani. V našem T-2 klubu pa sta sedaj že na voljo dve izmed najbolj prepoznavnih iPhone telefonov, Remade iPhone X in iPhone 8.

Naročite v T-2 Klubu

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?