Sanjski dom, kot mora biti

Ustvarite si svoj sanjski dom ali svojo sanjsko pisarno s paketi T-2. Že od 18,99 EUR na mesec

Spremenite svojo hišo ali stanovanje v sanjski dom

Pri T-2 verjamemo, da si sanjsko hišo ali stanovanje lahko privošči čisto vsak - tudi pri današnjih astronomskih cenah nepremičnin! Kajti sanjski dom je tisti, kjer se lahko sprostite po napornem dnevu, kjer vsak član družine najde popolno zabavo zase, in kjer je vse urejeno tako, kot vi želite. Dom, kot mora biti, torej.

Z vrhunskimi paketi T-2 lahko vsako hišo ali stanovanje spremenite v sanjska doživetja.

Do sanjskega doma z ugodnimi paketi T-2

Pravijo, da je dom tam, kjer se tvoj wi-fi avtomatično poveže. Mi pa pravimo, da je sanjski dom tam, kjer:

 • lahko uživate v vrhunsko hitrem internetu s hitrostmi do 1000/100 Mbit/s;
 • lahko uporabljate Wi-Fi tudi na balkonu, vrtu ali v kleti s pametno Wi-Fi mrežo;
 • lahko izbirate med več kot 190 TV programi v polni različici HD in dostopate do svetovnih filmskih uspešnic in serij s paketom HBO Premium z vključenim HBO Max in drugimi programskimi paketi, bogatimi z najboljšimi serijami in filmi;
 • lahko gledate TV na pametnih televizorjih brez uporabe TV vmesnika - z aplikacijo T-2 TV uporabljate tako le en daljinec;
 • imate na voljo najnaprednejše TV funkcije, kot je časovni zamik, Avditorij, Videoteko, snemalnik in spored;
 • lahko TV gledate tudi preko telefona z aplikacijo tv2go kjerkoli v EU;
 • lahko domače fotografije, video in avdio posnetke, glasbo, dokumente ali posnete TV vsebine s televizorja varno shranite v oblaku (Horizont) v velikosti do 1 TB;
 • lahko neomejeno kličete v omrežju T-2.

Več kot 150.000 družinam in podjetjem smo že pomagali do sanjskega doma in pisarne. Naj pomagamo še vam!

Prilagodite si svoje sanje s prilagodljivimi paketi T-2

Prilagodljivi paketi T-2 so namenjeni tistim, ki želite nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Paketi T2 NET + MOBIL, T2 TV + TEL, T3 in T4 vključujejo različne kombinacije storitev, ki bodo vaš dom kar najbolje približale vašim sanjam.

Ste več na poti kot doma? Potem izberite paket T2 NET + MOBIL imejte internetne in mobilne storitve vedno na dosegu roke ter si jih prilagodite svojemu življenjskemu stilu.

Ste bolj ljubitelji klasike? Paket T2 TV+TEL vsebuje klasičen nabor televizije in telefona, kjer si lahko TV shemo popolnoma prilagodite svojim navadam.

Radi živite zmerno in iščete najboljšo kombinacijo vsega? S paketom T3 si v vaš dom pripeljete zanesljiv internet, možnost izbire TV programov po vaši meri in telefonijo z brezplačnimi klici. Seveda pa si vsako od storitev še vedno lahko poljubno prilagodite svojim željam.

So vaše želje bolj zahtevne? Obogatite vaš dom s paketom T4 z zanesljivim internetom, priključkom za televizijo, ki vključuje radijske programe in videoteko ter možnost izbire TV programov po vaši meri. Dodatno je vključena tudi stacionarna in mobilno telefonija. Lahko pa namesto stacionarne telefonije izberete tudi dve mobilni naročnini. Vse pa si seveda lahko poljubno prilagodite in po želji tudi nadgradite.

Ustvarite si svoj sanjski dom s prilagodljivimi paketi.

Prilagodljivi paketi T-2 so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in namenjeni tistim, ki želite nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam.
Paketi T2 NET + MOBIL, T2 TV + TEL, T3 in T4 vključujejo različne kombinacije storitev, ki bodo vaš dom kar najbolje približale vašim sanjam.

Izberite svoj sanjski paket T-2

Oranžna barva izžareva toplino in udobje, zato se lepo poda prav vsakemu domu. Izbirajte med paketi Oranžni Start, Oranžni Premium in Oranžni Diamant HBO ter poiščite pravega za svoje potrebe in želje.

Ste ljubitelji bolj minimalističnega notranjega dizajna ali si želite bolj preprost dom z zgolj osnovno opremo? Potem boste v paketu Oranžni Start našli najbolj preprost nabor storitev, ki pa bo zadovoljil vse osnovne potrebe po hitrem internetu, pestri programski shemi ter stacionarni in mobilni telefoniji.

Si želite dom, ki ima vsega ravno prav - je sodoben in napreden, a še vedno topel, udoben, domač? Potem izberite storitve paketa Oranžni Optimum, s katerim dobite vsega ravno prav: ravno prav hiter internet, ravno pravšnji nabor programov v TV shemi in ključne TV funkcionalnosti, aplikacijo za oddaljen dostop, hrambo v oblaku ter stacionarno in mobilno telefonijo.

Če pa so vaše sanje imeti najsodobnejše opremljeni dom, ki odraža najnovejše telekomunikacijske trende, posezite po paketu Oranžni Diamant HBO. Z njim boste uživali v najhitrejšem internetu, televiziji z bogato HD programsko shemo, vseh ključnih TV funkcionalnostih in časovnih funkcijah, dodatnemu programskemu paketu HBO, hrambi v oblaku ter z neomejenimi pogovori prek stacionarne in mobilne telefonije.

Oranžna barva izžareva toplino in udobje, zato se lepo poda prav vsakemu domu.

Izbirajte med paketi Oranžni Start, Oranžni Premium
in Oranžni Diamant HBO ter poiščite pravega za svoje potrebe in želje.

Sanjske prednosti T-2 paketov

Povežite vse storitve in izkoristi prednosti paketne ponudbe. V njej najdete širok nabor nadgradenj in edinstvene storitve, o katerih lahko drugi zgolj sanjajo!

 • Po vaši meri. Paketi Oranžni že vključujejo tudi programsko shemo in mobilno številko. Izberite svoj sanjski paket.
   
 • Edinstvena televizija. S časovnimi funkcijami na slikovnem traku in enotnim prikazom na vseh napravah. T-2 TV lahko gledate povsod v EU. Mogoče tudi v sanjah.
   
 • Bliskovit internet. Izjemno visoke hitrosti, tudi do 750/150 Mbit/s ter odličen brezžični signal po celotnem stanovanju.
   
 • Možnost nadgradnje. Omogočamo širok nabor sanjskih nadgradenj TV programskih shem, storitev interneta in zakup dodatnih enot za tvoj telefon.
   
 • Brezplačen priklop. Priklop naših storitev opravimo brez stroška priklopa in priključnine. In zraven ne sanjarimo!

Spremenite svoj dom v sanjsko domačo pisarno

Pri podjetju Google dobro vejo, zakaj njihova pisarna Googleplex v Kaliforniji velja za eno najboljših in najbolj zaželenih. Če pustimo osupljiv interier, sanjsko pisarno odlikujejo najnovejše rešitve, ki ključno pripomorejo k uspehu vašega poslovanja.

Ne glede na velikost vaših zahtev, lahko tudi svojo domačo pisarno spremenite v pravo sanjsko pisarno tako z Oranžnimi kot s prilagodljivimi paketi.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?