#spoznajT2

Nagradna igra #Spoznaj T2

Odgovorite na spodnja vprašanja in sodelujte v nagradni igri za enoletno brezplačno naročnino na Oranžni paket. Odgovore pošljite do 22.1. 2019 do 14. ure. Izzidi žrebanja bodo še istega dne objavljeni v živo na T-2 FB profilu ob 18.30.

Vprašanja

Potrebujete pomoč? Plonkec :)

Z oddajo obrazca sem seznanjen in se strinjam s Pravili nagradne igre »#spoznajT2«, ki so dostopni na spletni strani Splošni pogoji. Prav tako sem seznanjen, da se podatki iz tega obrazca s sodelovanjem v nagradni igri obdelujejo za namen izvedbe nagradne igre.

Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja osebne podatke iz tega obrazca za namen:

nesegmentiranega in segmentiranega trženja storitev, vsebin in blaga, ki jih nudi družba T-2 d.o.o.;
osebnega trženja glede storitev, vsebin in blaga, ki jih nudi družba T-2 d.o.o., ki lahko vključuje prilagojena priporočila le-teh. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas.

Organizator nagradne igre bo osebne podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov ter Splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o dostopnimi na spletni strani Splošni pogoji. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Sodelujoči ima pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. Pridobljeni osebni podatki se obdelujejo v skladu z zakonskim rokom oziroma do preklica privolitve. Soglasje za neposredno trženje ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Organizator ne odgovarja za morebitno kršenje obveznosti varstva osebnih podatkov ali prepovedi iznosa osebnih podatkov v tretjo državo, ki bi ga povzročil upravitelj omrežja Instagram ali Facebook.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?