T-2 Katalog

Čas je za spremembo. Z malo sreče do brezplačne naročnine za 1 leto.

Sestavite si svoj paket po meri ali se pridružite zadovoljnim naročnikom Oranžnih paketov. Klik na izbrano vsebino v katalogu vas bo preusmeril na podrobnejši opis ponudbe.

Izpolnite spodnji obrazec in se potegujte za brezplačno naročnino na izbrani paket za 1 leto!

Prelistajte najnovejši katalog april 2019, kjer boste izvedeli, kako:

- Si lahko sami izberete programe v paketu brez večjih programskih shem,
- gledate televizijo brez vmesnika in dodatnega daljinca,
- lahko naročite najcenejši četverček na trgu,
- lahko povišate internetno hitrost tudi do 500/100 Mbit/s.

Številko kupca izpolnite le naročniki T-2. Pred oddajo kupona preverite možnost priklopa na vašem naslovu!

Z oddajo kupona jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih osebnih podatkov ter soglašam, da družba T - 2, d.o.o. s tem obrazcem posredovane osebne podatke obdeluje za namen izvedbe nagradne igre, obveščanja nagrajencev o rezultatu žrebanja ter o informacijah vezanih na podelitev nagrad, za namen objave nagrajencev na spletni strani družbe T – 2, d.o.o. in zaradi davčnih razlogov. Seznanjen sem, da soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličem s pisnim obvestilom na naslov T-2 d.o.o., Verovškova 64a, Ljubljana. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov je dostopnih v Splošnih pogojih obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o. Z udeležbo v nagradni igri potrjujem sodelovanje in seznanjenost s pravili nagradne igre, ki so objavljeni na spletni strani https://www.t-2.net/splosni-pogoji-nagradnih-iger. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Organizator nagradne igre je družba T – 2, d.o.o., Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana. Nagradna igra bo potekala od dne 20.04.2019 do vključno dne 20.05.2019.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?