T-2 Prilagodljivi paketi

Prilagodljivi paketi T-2 so namenjeni tistim, ki želite nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Izberite le toliko, kolikor potrebujete.

Paketi, prilagojeni za vas

V svetu nenehnih sprememb je prilagodljivost ena ključnih stvari, ki nas popelje do samega vrha tako na poslovnem kot osebnem področju. Zato smo za vas pripravili posebno ponudbo prilagodljivih paketov, ki si jih lahko oblikujete po vaših željah in stopite v korak s časom.

Si želite paket, ki bo vključeval tiste storitve, ki jih potrebujete v vsakdanjem življenju? Naša ponudba prilagodljivih paketov vsebuje prav tisto, kar iščete. Izberite si svojega glede na vaše potrebe in si zagotovite prednost pred drugimi. V paket povežete le tiste in toliko storitev, kot jih uporabljate, poljubno pa lahko dodate tudi obseg storitev, ki bodo že vključene v paket. Še posebej je to pomembno za hitrost interneta v paketu, ki lahko sega vse do 1 TB.

Izberite svoje programe

Ste si kdaj želeli izbrati programe po svojem okusu? Ali sestaviti paket po lastni izbiri? Takšen, ki bi ga oblikovali po vaši meri. Ki bi vključeval le tiste TV programe, ki jih zares gledate? Prav za vas smo pripravili nabor prilagodljivih paketov, v katerih lahko sami izberete programske sheme in dodatne TV pakete in si tako oblikujete svoj nabor programov.

Prednosti Prilagodljivih paketov T-2:

- Možnost nadgradnje internetne hitrosti do 1000/100 Mbit/s.
- Naročite lahko le dodatni TV paket, brez osnovnih shem.
- Programske sheme in TV pakete lahko poljubno menjate.
- Nadgradnja storitev s točkami T-2 Kluba še ugodneje.

T4 – zmagovalna kombinacija

S paketom T4 lahko dobite vse, kar potrebujete. Opremil vas bo z zanesljivim in učinkovitim internetom ter dostopom do televizijskega priključka, ki mu lahko sami izberete programsko shemo po vaši željah ali izbirate med bogatim izborom izbranih TV programskih paketov. V paketu sta vključeni tudi stacionarna in mobilna telefonija, lahko pa si namesto stacionarne telefonije privoščite kar dve mobilni naročnini, ki jima lahko dodate tudi več klicev, sporočil ali mobilnih podatkov. Kar je najboljše, paket si lahko kakorkoli prilagodite po svojih željah in tako uživate v udobju naših storitev.

So vaše želje bolj zahtevne? Obogatite vaš dom s paketom T4 z zanesljivim internetom, priključkom za televizijo, ki vključuje radijske programe in videoteko ter možnost izbire TV programov po vaši meri. Po želji lahko programske sheme in pakete med seboj poljubno dopolnjujete ali se odločite le za posamezni TV paket. Prilagodite si ga lahko popolnoma svojim željam.

T3 – Hiter internet in možnost izbire TV programov

Paket je namenjen vsem tistim, ki ne potrebujete mobilne naročnine, vendar prisegate na vrhunsko zmogljivost interneta in možnost izbire med širokim naborom TV programov. Paket T3 vam bo postregel z zanesljivim internetom za lažje brskanje po vaših najljubših vsebinah ter možnostmi izbire med programskimi shemami in dodatnimi TV paketi z odličnimi programi na naši televiziji. Kadarkoli si ga lahko nadgradite in vanj naknadno vključite tudi mobilno naročnino.

Radi živite zmerno in iščete najboljšo kombinacijo vsega? S paketom T3 si v vaš dom pripeljete zanesljiv internet, možnost izbire TV programov po vaši meri in telefonijo z brezplačnimi klici.

T-2 NET + MOBIL -  Za vse, ki ste raje brez televizije

Če ste med tistimi, ki prosti čas raje preživite na mobilnih telefonih in internetu kot na kavču pred televizijo, je paket NET + Mobil pravi za vas. V ponudbi najdete visoko zmogljivost interneta in najobsežnejši mobilni paket Oranžni Maxi, ki bo poskrbel za brezskrbne pogovore in uporabo vaših najljubših aplikacij.

Ste več na poti kot doma? Potem izberite paket T2 NET+ MOBIL in imejte internetne in mobilne storitve vedno na dosegu roke ter si jih prilagodite svojemu življenjskemu stilu.

Ne potrebujete interneta?

Potem na vas čaka paket TV + TEL, prijazen za vse tiste, ki jutranjo kavo raje spijete v družbi najljubše revije ali časopisa. Ponuja vam bogato izbiro priljubljenih vsebin na naši televiziji ter stacionarno telefonijo za prijetne pogovore z najbližjimi.

Ste bolj ljubitelji klasike? Paket T2 TV+TEL vsebuje klasičen nabor televizije in telefona, kjer si lahko TV shemo popolnoma prilagodite svojim navadam.

Zakaj izbrati prilagodljive pakete T-2?

T-2 prilagodljivi paketi so namenjeni uporabnikom, ki želijo nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam. Vključujejo različne kombinacije storitev, kot so T-2 televizija, mobilni paketi in internet.

Prednost izbire T-2 paketov:

  • Vse storitve v enem računu
  • Širok nabor dodatnih storitev
  • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
  • Prenos obstoječe telefonske številke
  • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

T-2 paketi so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in potrebam, po želji pa jih lahko še dopolnite.

Pogosta vprašanja za prilagodljive pakete?

Katere TV programe vključuje programska shema v T-2 prilagodljivih paketih?

Paketi vključujejo dostop do TV funkcionalnosti (Avditorij, Videoteka, snemalnik, spored). Vključujejo tudi več kot 130 radijskih programov in dostop do aplikacije T-2 tv2go, s katero lahko kjer koli spremljate TV programe na telefonu, tablici ali računalniku.

Sami pa lahko izberete programske sheme po svojem okusu ali se odločite le za naročilo posameznih TV programskih paketov, kot so HBO, PINK, Cinestar in ostali. Za naročilo programskih TV paketov ni nujno, da imate naročeno programsko shemo.

Preverite programske sheme in jo izberite po svojem okusu, pri čemer jo lahko po želji še dopolnite z dodatnimi programskimi paketi in funkcionalnostmi.

Kaj naj izberem, če potrebujem hitrejši internet?

V paketih NET + MOBIL, T3 in T4 lahko nadgradite internetno hitrost vse do 1000/100 Mbit/s na optičnem omrežju in do 60/25 Mbit/s na xDSL omrežju.

Kaj naj izberem, če potrebujem dve mobilni telefonski številki?

Za vas bo paket T4 ravno pravšnji. Vključuje internet in TV priključek, pri čemer lahko sami izberete programsko shemo ali se odločite le za izbran TV programski paket. Dodatno pa vključuje paket tudi dve mobilni številki s paketom Mini, ki ga lahko nadgradite na Midi ali Maxi. Popolnoma prilagodljiv paket vašim potrebam.

Prilagodite paket po svojem okusu

Hiter tempo življenja nas vsak dan spomni na spremembe, ki nas obdajajo. Zato je še kako priporočljivo, da se znamo tem sodobnim spremembam prilagodit in jih karseda dobro izkoristiti. Izkoristite aktualne spremembe tudi vi, poglejte ponudbo naših paketov in si jih prilagodite po svojem okusu.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?