Bo zastava T2 ❤ življenje Lorenzu prinesla srečo?

4. maja, 2019 admin

Prejšnji teden smo prvič v Sloveniji prenašali dirko Formule 1 v 4K resoluciji. Na naših družbenih omrežjih se je znašlo ogromno komentarjev, ki so kot kraljico motošporta označili MotoGP in pozivali, da tudi Marqueza in co. prenašamo v 4K.

Predlog smo predali oddelku za multimedije, ki preverja možnost, v vsakem primeru pa je jasna ena stvar. Karavana MotoGP je nazaj. Prvič letos na Stari celini in kot pravi ambasador akcije T2 življenje Gaber Keržišnik, se lahko letošnja sezona tudi zares začne.

Na zadnji dirki v Austinu smo na našo dobrodelno zastavo dobili prvi podpis in to od aktualnega svetovnega prvaka Marca Marqueza. Žal mu zastava ni prinesla sreče, saj je na dirki odstopil, potem ko je bil bržkone na poti do nove zmage. To je najbolje izkoristil Alex Rins, ki je prišel do prvenca, v točkovanju pa je na vrh znova prišel zmagovalec prve dirke v Katarju, Andrea Dovizioso.

Tokrat smo v Andaluziji, natančneje v Jerezu, kjer smo v preteklosti videli že obilico epskih dirk, ki so se odločale tudi v zadnjem ovinku.

Naša zastava je znova obiskala moštvo Repsol Honda, kjer letos poleg Marqueza dirka trikratni svetovni prvak Jorge Lorenzo. Po težkem začetku sezone so prvi prosti treningi pokazali, da bi se utegnil Španec, ki ravno danes praznuje svoje 32. rojstni dan, znova boriti za visoka mesta.

Upamo, da mu bo naša zastava prinesla več sreče, kot jo je njegovemu moštnemu kolegu v ZDA. Lorenzo je tako že drugi dirkač v elitnem razredu, ki se je podpisal na T2  življenje zastavo, ki jo bomo konec poletja na dobrodelni dražbi prodali, zbrana sredstva pa namenili za nakup reševalnega motorja, ki ga bomo podarili ljubljanski reševalni ekipi.

Ne pozabite, da bomo jutri, v nedeljo, prvič organizirali tudi skupinski ogled dirke v našem T-2 Café-ju na Verovškovi ulici 64a. V prenovljenem ambientu vas bo pričakala pijača dobrodošlice, dobra družba, pa tudi ena izmed TE4 deklet iz zadnjega reklamnega spota. Vabljeni, začnemo ob 13. uri. 😊

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice