Otvoritev motoristične sezone 2019 – AS Domžale Moto center

11. aprila, 2019 admin

Pomlad je tu in z njo se na cesto vračajo kolesarji in motoristi. Slednjih se je v soboto, 6. aprila, trlo v industrijsko-obrtni coni Trzin, kjer smo motoristično sezono otvorili tudi v podjetju T-2 in pričeli z letošnjo izvedbo akcije T-2 življenje.

Da je vsako življenje pomembno, ne rabimo posebej poudarjati. Lani smo s pomočjo zvestih sponzorjev in vas ljudi skupaj zbrali dovolj sredstev, da smo ZD dr. Adolfa Drolca v Mariboru donirali reševalno motorno vozilo. To seveda ni namenjeno samo motoristom, temveč vsem prebivalcem.

Mariborski reševalci so v lanskem letu z našim motorjem prevozili 2200 kilometrov in opravili 112 nujnih voženj, pri čemer so se srečevali z različnimi nesrečami. Srečo v nesreči je izkusil tudi 2-letni fantek, ki se je med kosilom pričel daviti, ekspresno posredovanje ekipe pa je pomenilo, da se je situacija razpletla brez trajnih posledic.

Svojo vizijo želimo v našem podjetju nadaljevati tudi v letu 2019, zato se bo akcija T-2<3življenje nadaljevala in z ekipo smo bili prvič na terenu 6. aprila v Trzinu, kjer so gostitelji iz AS Domžale Moto center pripravili celodnevni program.

Obiskovalci so tako lahko spremljali sejem rabljenih vozil, si kupili nove artikle, testirali motorna vozila znamk Honda in Ducati, sodelovali v srečelovih in obiskali naš kotiček, kjer so vedno nasmejane punce skupaj z Luko iz reševalne postaje Ljubljana sprejemale vse mimoidoče.

Obiskovalci so kupili precej uradnih artiklov akcije T2 življenje in z vsakim nakupom prispevali 2 € za nakup reševalnega motornega vozila, ki ga bomo letos podarili ljubljanski ekipi. Artikle lahko preko spleta naročite tudi sami.

Letos bo akcija dolga, zanimiva in tudi vroča. Nadaljujemo že ta vikend in sicer v soboto v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC na otvoritvi motoristične sezone TC Motoshop, v nedeljo pa bo ambasador akcije Gaber Keržišnik v Združenih državah Amerike skušal pridobiti prve podpise na dobrodelno zastavo, ki bo skupaj z njim in karavano MotoGP obkrožila svet.

Vse dogajanje lahko spremljate tudi na našem Facebook in Instagram profilu.

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice