Pero Martić ❤ življenje

1. julija, 2019 admin

Akcija T2 življenje bo v četrtek, 4. julija, doživela nov vrhunec, saj bo Pero Martić gostil 12-urni dobrodelni live-stream event, vsa zbrana sredstva pa nato doniral za nakup reševalnega motorja.

Pero Martić je sicer že dolga leta naročnik T-2 in na svojem Youtube kanalu svoje naročnike oz. Trollgang zabava z vsebino, ki jo v svet pošilja s hitrostjo 500/100 Mbit/s. Tokrat bo šel karizmatični Ljubljančan še dlje.

12 ur zabave, druženja in nagrad

Skupaj z njim v četrtek med 10:00 in 22:00 pripravljamo 12-urni dobrodelni event, kjer bo igral igrice po vaši izbiri, gostil nekatere znane obraze slovenske estrade, najboljšima igralcema PUBG podaril mobilni telefon Huawei P30 Lite, hkrati pa v prostorih T-2 in v T-2 Café v živo gostil svoje najbolj zveste privržence.

Dodatno smo se odločili, da pripravimo še vse za LAN party, kamor bo Pero preko svojega Instagram profila povabil 8 igralcev, ki bodo igrali v isti sobi z njim. V sosednjem prostoru pa bodo lahko vsi navzoči uživali v druženju s TE4 dekletom, igranju PS4, biljarda in namiznega nogometa.

Naš lokal T-2 Café bo posebej za Pera Martića in prijatelje tokrat odprt do 23. ure, tako da se boste lahko s kraljem slovenskega “contenta” družili in fotografirali tudi po končanem eventu.

Na voljo bodo tudi uradni artikli akcije T2 življenje, pri čemer velja, da z vsakim nakupom prispevate 2€ za nakup reševalnega motorja. Svojo majico je že v ponedeljek prevzel tudi Pero.

Kaj je T2 življenje

Akcijo T2 življenje smo na svet spravili v letu 2018, ko smo najprej mariborskim reševalcem donirali reševalni motor, poleti jeseniški bolnišnici kupili klimatsko napravo, konec leta pa ljubljanski porodnišnici donirali še aparat za podporo dihanju nedonošenčkov.

Odločili smo se, da dobrodelnost širimo tudi v letu 2019, ko bomo reševalni motor podarili ljubljanskim reševalcem, ki so po hudi nesreči v začetku junija ostali brez enega motorja in imajo sedaj na voljo le dva.

Reševalni motor je lahko vedno prvi na kraju nesreče in tako pripomore k reševanju življenj. Mariborski motor je v prvem letu opravil 112 nujnih voženj in prevozil 2.200 kilometrov.

Hvala, Pero Martić in hvala ekipa Trollgang. Se vidmo!

Ob 22h bo Pero Martić razglasil, koliko denarja bomo zbrali na dobrodelnem eventu in ga namenili za nakup reševalnega motorja. Vsako življenje šteje!

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice