Pero Martić v 12 urah zbral 4370 € za nakup reševalnega motorja

6. julija, 2019 admin

V četrtek, 4. julija, smo na sedežu podjetja T-2 na Verovškovi ulici 64a organizirali 12-urni dobrodelni dogodek T2 življenje s Perom Martićem in gosti.

Pero, ki ga je slovenska javnost spoznala v Pici & Pero showu, je v zadnjih letih začel s snemanjem svojih igričarskih podvigov in glasbenih videov. Največ svojega časa nameni za ustvarjanje live-stream videov na svojem Youtube kanalu, kjer svoje oboževalce zabava na veliko načinov.

Njegova skupnost, ki jo imenuje trollgang, je v zadnjih letih močno zrasla in s svojimi donacijami omogoča Perotu ustvarjanje novih vsebin. Ker je Pero naročnik T-2 in ve, kako pomemben je dober internet za ustvarjalca vsebin v živo, smo se z njim odločili za sodelovanje v letošnjem projektu T2 življenje.

Pero je na sedežu našega podjetja organiziral 12-urni live-stream dogodek, kjer je gostil tudi Filipa in Blaža iz F&B Acrobatics, Nipketa, Jureta Tršana in druge. V prostorih klicnega centra pa ga je tekom dneva obiskalo več kot 100 oboževalcev.

Za tiste, ki ste zamudili ali bi si odseke radi ogledali ponovno. 😊

Na koncu dneva smo zbrali kar 4.370 € donacij, ki jih bo Pero doniral podjetju T-2 za nakup reševalnega motorja. Slednji bo na cestah Ljubljane že prihodnji teden. V četrtek, 11. julija ob 11. uri, ga bomo namreč pred podjetjem T-2 na Verovškovi 64a predali Reševalni postaji Ljubljana.

Radi bi se zahvalili Perotu, ki je naredil veliko stvar – zbral ogromno denarja, ustvaril nov video, ki je na Youtubu prišel na mesto najbolj vročega videa v regiji (igre) in navdihnil več kot 400 zaposlenih, ki so donirali tudi sami.

Hvala Pero & Trollgang!

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice