T2 ❤ življenje za zeleno prihodnost

7. julija, 2019 admin

V podjetju T-2 smo pred dvema meseca dni z investicijo v start-up projekt Green Go tudi uradno pričeli z aktivnim delovanjem na področju ohranjanja našega planeta. Ta konec tedna pa se je začela tudi zelena doba v motociklistični dirkaški karavani.

V Nemčiji, natančneju v Sachsenrignu, kjer poteka nov dirkaški vikend MotoGP, je luč sveta ugledala serija MotoE. Gre za motocikle, ki jih poganja električni motor.

Na dirki so nastopila nekatere velika imena preteklosti, največje zagotov legendarni Španec Sete Gibernau. Zaradi nesreče enega izmed dirkačev, se je dirka končala po vsega 5. krogih, vas pa vabimo, da si v spodnjem videu skupaj z našim ambasadorjem Gabrom Kerižišnikom ogledate zakulisje razreda MotoE.

Zeleno tudi na Verovškovi 64a

Ta teden smo pozelenili tudi Verovškovo 64a oz. bolj natančno parkirišče pred našo poslovno stavbo, kjer se nahajajo električni avtomobili, skuterji, skiroji in kolesa, za vse pa imamo pripravljene tudi polnilne postaje.

Vsekakor vedno vabljeni na ogled, če ne prej, pa v četrtek, 11. julija, ko bomo pred poslovno stavbo Reševalni postaji Ljubljana podarili reševalni motor T2 življenje.

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice