V UKC Ljubljana veseli akcije T-2 ❤ življenje, ki bo prinesla nov reševalni motor

19. aprila, 2019 admin

Na reševalni postaji Ljubljana je v petek, 19. aprila, potekala novinarska konferenca ob začetku letošnje akcije T2  življenje. Reševalni motor bo prišel še kako prav, saj se stari počasi približuje svojemu koncu.

Akcijo podpira tudi Zavod Vozim

Ambasador akcije T2za življenje Gaber Keržišnik je slovesno otvoril letošnjo akcijo. Dobro poznani komentator dirk MotoGP na Kanalu A se je pred dvema dnevoma vrnil iz Teksasa, kjer je dobrodelno zastavo naše akcije podpisal svetovni prvak Marc Marquez.

Prisotne novinarje so nagovorili člana poslovodstva T-2 Gregor Štampohar, reševalec na motorju Danijel Andoljšek in člana Zavoda Vozim Matej Lednik, ki mu je pred leti življenje rešil prav reševalni motor. Lednik in ekipa zadnja leta nagovarjajo vožnjo brez alkohola, uporabe telefona in s prilagojeno hitrostjo. Posebej zanimiva je njihova iniciativa Heroji furajo v pižamah.

Reševalni motor bo ljubljanskim reševalcem prišel še kako prav, saj imajo za celotno območje na voljo 3 motorje in 6 reševalcev. Eden izmed motorjev je že v precej slabem stanju, zato ga bo nadomestil motor, ki ga bomo donirali mi. “Reševalci na motorju svoje akcije pričenjamo ravno v maju, saj smo zaradi vremena časovno bolj omejeni, kot ekipa v 4-kolesnih vozilih. Prav tako akcije na motorju potekajo le pri dnevni svetlobi”, je še povedal Andoljšek.

Kako bomo zbirali sredstva?

Dobrodelna sredstva za nakup reševalnega motorja bomo letos zbirali s pomočjo nakupov v mobilnih telefonov v T-2 Klubu, prodajo uradnih artiklov in dobrodelnih sredstev, ki jih bomo zbrali na dražbi dobrodelne zastave. Seveda se bodo akciji priključili tudi naši zvesti sponzorji in podporniki.

Akcija se bo nadaljevala skozi celotno leto, zato vabljeni, da spremljate našo spletno stran ter naša uradna profila na omrežjih Facebook in Instagram.

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2018
Več o T-2 za življenje
Novice