Gallery

Kaj je T-2 za življenje?

Lanskega julija, ko smo se zaposleni v družbi T-2, naši naročniki in naši poslovni partnerji zbrali ob predaji motorja Reševalni postaji UKC Ljubljana smo trenutek prepoznali kot nam najpomembnejši trenutek leta. Vse je bilo tako, kot mora biti. Takrat smo prepoznali, da moramo naprej. Nadaljevati in zaključiti krog.

V Sloveniji delujejo tri reševalne postaje, ki uporabljajo reševalne motorje za hitro posredovanje v primerih nujnih zdravstvenih težav. V Ljubljani, Mariboru in Kopru. Leta 2018 smo podarili prvi reševalni motor Reševalni postaji ZD dr. Adolfa Drolca Maribor, lani pa smo motor predali Reševalni postaji UKC Ljubljana. Oba motorja sta do sedaj posredovala več kot 500-krat. Vedno v trenutkih, ko sekunde pomenijo pot do življenja.

Krog po Sloveniji letos zaključujemo z donacijo motorja Zdravstvenemu domu Koper, Prehospitalni enoti Obala.

Reševalni motor

Tudi letos smo zbrana sredstva namenili za nakup reševalnega motorja. Bistvena prednost reševalcev motoristov sta njihova hitra odzivnost in krajši dostopni čas. So namreč tisti, ki v manj kot minuti odpeljejo proti kraju nesreče in tako bistveno izboljšujejo možnost za preživetje poškodovancev v prometnih nesrečah, pri zastoju srca in drugih poškodbah ter zmanjšujejo možnost za hude in trajne posledice.

Žal reševalnih motorjev v Sloveniji ni dovolj in jih vseskozi primanjkuje, zato smo s pomočjo akcije T-2 za življenje znova pomagali pri reševanju človeških življenj.

Kako lahko pomagate vi?

V letu 2019 bomo sredstva zbirali s pomočjo prodanih izdelkov v T-2 Klubu, sponzorjev, donacij in dražbe zastave, ki bo z Gabrom Keržišnikom in karavano Moto GP od marca do konca avgusta prepotovala svet.

Za vsak prodani mobilni telefon v mesecih med aprilom in avgustom, bomo podarili 1 € za nakup reševalnega motorja. Prav tako lahko v dobrodelni sklad prispevate z nakupom uradnih T-2 za življenje artikolov.

Gallery

Kje nas lahko spremljate?

Akcijo lahko spremljate na spletni strani, na kateri se nahajate trenutno, vsebine iz zakulisja, mini nagradne igre in še več pa bomo sproti objavljali na naših družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Kje nas lahko spremljate?

Akcijo lahko spremljate na spletni strani, na kateri se nahajate trenutno, vsebine iz zakulisja, mini nagradne igre in še več pa bomo sproti objavljali na naših družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Ostanite na tekočem

Prijavite se na e-novice in spremljajte aktualno dogajanje.

Strinjam se s splošnimi pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.

Akcija 2019
Več o T-2 za življenje
Novice