V družbi športa

Ste tudi vi strasten športni navdušenec in preprosto niste pomirjeni, če si ne ogledate najpomembnejših športnih dogodkov? Potopite se v svet športa s T-2 športnimi programi, na katerih boste lahko spremljali vse svoje priljubljene tekme, v kateremkoli omrežju v EU.

Športni dogodki na enem mestu

Ste zagrizen ljubitelj košarke, nogometa ali drugih športnih dogodkov in poskušate najti najboljši način, da vam z domačih zaslonov ne uide priljubljena tekma v živo, od domačih pa vse do evropskih in svetovnih lig? Brez skrbi, za vas imamo popolno rešitev - z naprednimi TV funkcijami časovnega zamika ne boste zamudili prav nobenega nastopa vaših priljubljenih moštev. Športni dogodki bodo vedno z vami - tudi na poti. Preverite našo pretočno TVNavijači košarkarskih tekem boste poleg velikih prvenstev lahko uživali tudi tudi ob drugih športnih prenosih, kot sta ligi NBA in ABA, ki jih boste našli na programih Arena Sport. Ljubitelji nogometa pa boste na T-2 TV zopet našli največje nogometne lige, kot so La Liga, Serie A, Ligue 1 in angleško Premier league.  

Velike nogometne lige na Arena Sport

Vsi navdušenci nad angleškimi nogometnimi klubi boste uživali ob izbranih tekmah angleške lige na programih Arena Sport. 20 klubov se bo vse do konca maja v 38. kolih pomerilo za tako zaželeno lovoriko, postati prvak na Otoku. Le kdo bo izzval zmagovalca zadnjih dveh sezon Manchester City?

Veliko športnih vsebin tudi na ostalih TV programih

Potopite se v svet športa s T-2 športnimi programi, s katerim boste lahko spremljali vse svoje priljubljene tekme. Na naših programih boste tako poleg programov Arena Sport, našli še Šport TV, ki prenaša različne športnih zvrsti, med drugim nogometno ligo Bundesliga, slovensko nogometno prvenstvo, MXGP svetovno prvenstvo, košarkarski pokal Eurocup, hokejsko ligo ICE in mnoge druge športne vsebine. Za ljubitelje spletnih iger smo vključili v naše sheme program Arena eSport, športna programa Eurosport 1 in Eurosport 2 pa vsebujeta prenose zimskih športov, kot so alpsko smučanje, smučarski teki in biatlon, kolesarske etape, teniške dvoboje, na svoj račun pa boste prišli tudi tisti, ki radi spremljate priljubljen snooker.

V naših programskih shemah boste tako našli pester nabor športnih programov za vse okuse: Arena Fight, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, TV Arena Esport, Eurosport, Eurosport 2, Extreme Sports, SPORT1, Šport TV, Šport TV 2, Šport TV 3, Fastnfunbox, Fightbox in Trace Sport Starts.

Zakaj gledati šport na T-2 TV?

Ker vemo, kako natrpan urnik imate, smo vam za dan, ko boste zamudili prenos nogometne tekme v živo, pripravili nekaj odličnih funkcij, kot so časovni zamik, časovni trak in Modri gumb, s katerimi si boste zamujeno tekmo vseeno lahko ogledali, spremljanje športnih dogodkov pa bo še bolj preprosto. Na domačih televizorjih, mobilnih napravah in osebnih računalnikih z aplikacijo tv2go.

Edinstven časovni zamik

T-2 časovni zamik je nepogrešljiv del T-2 TV, s katerim ne boste zamudili niti ene tekme. Z  njim  lahko gledate aktualne vsebine od začetka, jih vmes zaustavite ali pa si ogledate že pretekle televizijske vsebine za do sedem dni nazaj, pa naj bo to na televiziji, računalniku ali mobilnih napravah z mobilno televizijo tv2go.

Časovni trak

T-2 časovni zamik vključuje tudi edinstven časovni trak s sličicami, s katerim se lahko pomikate po predvajani vsebini in nadaljujete ogled točno tam, kjer želite. Napredna tehnologija omogoča, da lahko gledanje prenosa tudi zaustavite in nadaljujete na drugi napravi, na primer na mobilnem telefonu, ko ste zdoma.

 

TOP dogodki športnih prenosov

Ste že slišali za funkcijo Modri gumb, ki sproži TOP DOGODKE? Gre za izjemno funkcijo, s katero si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Naj bo to odločilni gol, cilj kolesarske etape ali nov svetovni rekord. Priročno predvsem takrat, ko je več zanimivih športnih prenosov predvajanih sočasno.

Še niste T-2 naročnik, a želite preizkusiti T-2 TV s časovnim zamikom?

Vstopite v svet T-2 TV - preizkusite časovni zamik s TOP dogodki, napreden priporočilni sistem, vrhunski grafični vmesnik z domačim zaslonom in ostale zanimive funkcije T-2 TV mesec dni brezplačno, v kateremkoli internetnem omrežju.

Preizkusite našo pretočno televizijo in glejte vrhunske športne prenose, najboljše filmske uspešnice in ekskluzivne oddaje v zakulisju dogajanja v kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji in EU.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?