Videoteka ducktv

Risanke za naše najmlajše gledalce.

ducktv prinaša zabavo za najmlajše gledalce. Animirane epizode so dolge od 1 do 4 minute da pritegnejo pozornost otrok, prikazujejo pa različna razmerja med liki ter odnose med otroci, starši in prijatelji. Skupaj s risanimi junaki Shippi, Sappi in Hubbi bodo otroci lahko na zabaven in poučen način spoznavali svet ter se naučili razlikovati med različnimi živalmi, vozili, barvami in zvoki. 

V videoteki se nahaja kar 300 posameznih vsebin, ki so dolgi od 1 – 4 minute, razdeljeni pa so na več različnih serij. Mesečno plačilo za dostop do videoteke znaša 3,99€, možno pa je kupiti tudi vsako posamezno risanko po ceni 2 EUR.

Kako lahko naročim videoteko ducktv?

Videoteko lahko naročite preko TV vmesnika, v portalu Horizont, s klicem na številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?