Vklopite eRačun

Sodelujte v nagradni igri in osvojite Remade iPhone.

Vklopite eRačun

Z vklopom eRačuna se znebite tiskanih računov, imeli boste večjo preglednost nad plačili, enostavno ga lahko vnesete tudi v spletno banko. Pomagali boste tudi naravi, saj nadomešča tiskanje klasičnih računov in kuvert.

️ Prihranite čas

️ Prijazen do okolja

️ Lažja hramba računov

️ Preprosto, učinkovito in eko

Potrebujete razlog več?

Med 5. 6. 2020 in 5. 7. 2020 izpolnite spodnji obrazec za enostaven vklop eRačuna, mi pa bomo 19 .7. 2020 izžrebali srečneža, ki bo prejel mobilni telefon Remade iPhone X.

Številko kupca boste našli na mesečnem računu za plačilo storitev T-2.

Izpolnitev vseh rubrik zgoraj je pogoj za oddajo obrazca.

Z izpolnitvijo obrazca soglašam z vklopom eRačuna, splošnimi pogoji nagradne igre eRačun in želim sodelovati v nagradni igri »eRačun«.

Jamčim za resničnost in pravilnost zgoraj navedenih osebnih podatkov ter soglašam, da družba T - 2 d.o.o. s to vlogo posredovane osebne podatke obdeluje za namen elektronskega pošiljanja računov na zgoraj naveden elektronski naslov, in sicer vse do odjave eRačuna. Zavezujem se tudi, da bom družbo T - 2 d.o.o. redno obveščal o vseh spremembah podatkov, navedenih v tej vlogi, in sem seznanjen ter soglašam, da v nasprotnem primeru družba T -2 d.o.o. ne nosi nikakršne odgovornosti iz tega naslova.

Z izpolnitvijo obrazca soglašam tudi,  da družba T – 2 d.o.o.  obdeluje zgoraj navedene osebne podatke za namen izvedbe nagradne igre eRačun (ki vključuje podelitev nagrade ter objavo nagrajenca na spletni strani www.t-2.net), in sicer ves čas trajanja nagradne igre ter še 15 dni po objavi nagrajenca, potem pa bodo izbrisani, z izjemo podatkov o nagrajencu, ki bodo hranjeni skladno z davčnimi in računovodskimi predpisi.

Opombe

Splošne pogoje nagradne igre eRačun boste našli na spletnem mestu: https://www.t-2.net/splosni-pogoji-nagradnih-iger-promocij

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?